Marko95001 0 Napisano 12 Marzec 2013 (edytowane) Siemano z nudów wybudowałem takie coś Trochę przebudowałem, będę jeszcze myślał nad fontanną. Edytowane 15 Marzec 2013 przez Marko95001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marko95001 0 Napisano 13 Marzec 2013 i piszcie co można by w tym zmienić oraz co można ciekawego wybudować:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 13 Marzec 2013 Słabiutko. Bardziej kanciaste chyba by być nie mogło... A więc zaokrąglij, zrób jakąś fikuśną fontannę i dodaj więcej szczegółów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQwertPL 0 Napisano 17 Marzec 2013 fajny ten ogród Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NatiPL 2 Napisano 4 Kwiecień 2013 fajny ogrodek, ja bym to zamknela w kuli ze szkla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Donkamilo 1 Napisano 20 Kwiecień 2013 Może być. Mógłbyś dorobić sporo detali. Nie rozumiem czemu zbudowałeś to na środku pustyni, dla kontrastu? Jak na osobną budowle kiepskie, ale można by było gdzieś wpleść ten ogród w centrum miasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C4FKokos96 1 Napisano 30 Kwiecień 2013 Kształt słaby ale środek spoko 7/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheChosenTwo 12 Napisano 30 Kwiecień 2013 (edytowane) Słowa, słowa, słowa... Detale, detale, detale. Jest to zbyt kanciaste i za mało szczegółów. Dorób jakieś ławki, małe krzaczki, być może jakąś rzeźbę terenu (Wszyscy budują płaskie ogrody, a ja wolę bardziej "parkową" wersję), ogarnij większą fontanne i zmień ogólny kształt na jakiś milszy dla oka i ogólnie rzecz biorąc: Dałbym temu w obecnym stanie ocenę 3,5/10. tylko nie zrażaj się tą oceną, bo trening czyni mistrza a nikt się takowym nie rodzi :P Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez TheChosenTwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCGordonCraft 1 Napisano 7 Maj 2013 Trochę kanciaste i mogłeś dodać coś więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Bardzo słabe. Pewnie budowałeś to 8 minut... 2/10... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin3652 0 Napisano 11 Maj 2013 Brzydka budowla 1/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caren_ 2 Napisano 24 Listopad 2013 Zwyczajna według mnie budowla. 3/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuHD 0 Napisano 30 Listopad 2013 LAdny ogrod. Mi sie podoba. Ale mam nadzieje ze w przyszlosci bedzie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valcheim 0 Napisano 27 Styczeń 2014 calkiem fajnie to wyglada :) //odkop! Jeżeli zobaczę kolejne twoje odkopy plecom warny, aktualnie zamykam temat! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach