Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MatiZ1994

MatiZek wita!

Rekomendowane odpowiedzi

MatiZ1994    5

Cześć! Jestem MatiZ1994. Mam 18 lat. Możecie zadawać mi pytania!

Gram w Minecraft'a od 2 lat. Po tym jak serwer został zamknięty  ;( byłem bezdomny i pomyślałem, że zawitam do Was na długi czas. Wszyscy teraz promują serwery skyblock, feed the beast, pvp a mało kto pamięta o... budowaniu, zbieraniu materiałów, ekonomii, budowaniu osiedli i miast czyli... freebuild!

Lubię rysować. Pomyślałem, że tematyka Minecraft może przypaść Wam do gustu:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Resztę moich prac zobaczycie na: 

Nie żebym miał się reklamować ale rysowanie to nieodłączna część - mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Cześć! Mam nadzieję, że posiedzisz u nas trochę na dłużej i będziesz pisał fajne, ciekawe posty ;]
Mam do Ciebie kilka pytań:

- jak długo rysujesz?
- jakie masz hobby?
- co lubisz robić w wolnych chwilach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MatiZ1994    5

- Rysuję od przedszkola dla zabawy a później tak na serio zacząłem rysować w czerwcu 2012.

- Moje hobby to rysowanie, kolarstwo górskie i rolki.

- Lubię jeździć na rowerze, na rolkach, staram się uczestniczyć w przejazdach rowerowych i rolkarskich. Lubię czytać książki i oglądać seriale takie jak The Walking Dead ale i tak się nudzę i mam za dużo czasu wolnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShoyGaming    3
Witaj! Pisz posty i baw się dobrze na forum!
Oto kilka pytań do Ciebie:
1) Czy udało ci się kiedykolwiek płakać ze śmiechu?
2) Jakie byłytwoje początki z Minecraft/Gdzie i kiedy go poznałeś?
3) Czy osiągnąłeś jakiś sukces z twoimi rysunkami?
4) Na jaki największy szczyt udało ci się dojechać rowerem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, MatiZek!

Widzę, że masz duży talent do rysowania. Uczyłeś się w jakiś sposób? Czytałeś książki, poradniki?

Czy tablet jest naprawdę tak pomocny w rysowaniu? Sam próbuję myszką, ale nie wychodzi mi to za bardzo. Myślę, że lepsza kontrola jest ręką, ale to chyba zależy od programu, bo musi mieć techniczne opcje? Z jakiego korzystasz?

Masz dużo ładnych, komiksowych obrazków, a zastanawiałeś się kiedyś nad realistycznymi? Widzę na twoim dA z dwa landscape i jeden z niebem. :)

Układałeś kiedyś kostkę rubika?

Jakiej muzyki lubisz słuchać?

Jest coś, co ciebie interesuje w astronomii?

O, i widzę też twój art ze Spiral Knights. Co w tej grze polubiłeś? Bo ja świetną, bajkową grafikę i postacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MatiZ1994    5

1) Udało, jak w szkole klasa odwalała różne cyrki.

2) Kupiłem Minecraft Beta w Maju 2010 albo... 2011. Nie zastanawiając się od razu zalogowałem się na serwer freebuild. Grałem tam dwa lata poznając wszystkie techniki rolnictwa, budownictwa i zabawy. Nauczyłem się tam i jeszcze gdzie indziej budować w stylu modern. Niestety serwer został zamknięty przed wakacjami i to by było na tyle.

3) Chyba można tak powiedzieć, że coś osiągnąłem. Wygrałem jeden konkurs internetowy ale to nic wielkiego. Brałem niedawno udział w konkursie Mojang na Kalendarz Minecraft ale mi się nie udało mimo, że miałem duże szanse i dlatego, że organizatorzy zepsuli mi kolory w obrazku, który wysłałem do nich. Parę filmów na YouTube pojawiło się pokazując moje rysunki z czego mnie to cieszy.

4) Sorry bo napisałem "kolarstwo górskie" a chodziło mi o to, że jeżdżę na rowerze górskim. Jestem z Mazowsza tak więc na żaden szczyt nie jechałem ale lubię podjeżdżać. Mogę jedynie pochwalić się, że lubię dobijać setki jeżdżąc po miejscowościach.

Uczyłem się sam, czytając od dzieciństwa komiksy i tak jak każdy, oglądając bajki. Poradniki zacząłem czytać dopiero od ostatnich wakacji w internecie. Tablet jest bardzo pomocny rysowaniu bo to nieodłączne narzędzie pracy grafika. Bez niego nie da się zaprojektować coś na stronę lub nauczyć się fajnej ale trudnej techniki digital art'u. A na tablecie rysuje się tak samo jak na kartce.

Korzystam z tabletu Wacom Bamboo Fun A6, długo się nad nim zastanawiałem. Miałem już dosyć skanowania i poprawiania na komputerze.

Realizm to dla mnie coś nowego. Jest to tzw. digital art czyli cyfrowa sztuka. Trudno mi jest ją opanować ale wystarczy rysować i rysować.  Te dwa mi kiepsko wyszły :D

Układałem raz i mi się nie udało. Lubię słuchać trance, techno, electro house (np. deadmau5), italo disco i eurodance. Czasem coś z radia o ile wpadnie mi w ucho.

Oj astronomia jest ciekawa :D. Zastanawiam się jak tam jest "w górze". Te wszystkie planety o wiatrach, temperaturach i rozmiarach , przekraczających moją wyobraźnię oraz grupy galaktyk. Ciekaw jestem jak wygląda świat kiedy poruszamy się z prędkością nadświetlną i czy możliwe są podróże w czasie odnosząc się do ogólnej teorii względności. Normalnie kosmos.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Widzę, że lubisz jeździć na rolkach - ale w jakim sensie, czyli rekreacyjnie czy z ramp? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MatiZ1994    5

Tylko rekreacyjnie. Lubię pędzić po chodnikach, robiąc manewry wyprzedzające ludzi o centymetry. Czasem skoczę jak jest krawężnik i to na tym się kończy. Uczestniczę w Warszawskich nocnych przejazdach rolkowych ulicami miasta zwanych "Nightskating". Może ktoś tu jeździ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Ja jeżdżę ale na rampach i 400km dalej od ciebie :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...