MrZitrix 0 Napisano 12 Marzec 2013 Nick w grze: MrZitrix Wiek: 14 Doświadczenie (od której wersji grasz):gram od chyba 5 dni po wyjściu 1.2.5 jakoś tak Screenshoty budowli: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. P.S jeszcze dodam tam kilka zdjęc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 12 Marzec 2013 Działka jest dosyć kiepska. Wieża i domek. Zbuduj coś więcej, dodaj więcej szczegółów, a powinieneś bez problemu dostać rangę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 12 Marzec 2013 Daj na imgura, bo imageshack nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 14 Marzec 2013 imageshack mi działa i dodałem już nowe zdjęcia w tej chwili robię mega wannę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 14 Marzec 2013 Może działa, ale nikomu nie chce się logować na tamtej stronie. Wrzuć na postimage.org albo jakiś inny hosting Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 14 Marzec 2013 (edytowane) niestety już nie mogę zresztą jak ja oglądam czyjeś zdjęcia to nie muszę się nigdzie logować ( oczywiście na imageshack) @edit kolejne zdjęcia tym razem zrobilem wannę heuheueuhe Edytowane 14 Marzec 2013 przez MrZitrix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anewil 30 Napisano 14 Marzec 2013 Odrzucone, wybuduj cos ladniejszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 15 Marzec 2013 buduje buduje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymonoraptor200 3 Napisano 14 Kwiecień 2013 Czyli tak: domek i biblioteczka. Czy ty myslisz ze za cos takiego dostaniesz familiara? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domidu01@gmail.com 4 Napisano 14 Kwiecień 2013 Czyli tak: domek i biblioteczka. Czy ty myslisz ze za cos takiego dostaniesz familiara? A ty myślisz, że za takie coś Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. dostaniesz familiara? Błagam cię nie spamuj bezsensownymi postami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach