Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Plip Games

Minecraft STYLE! Co sądzisz?

Rekomendowane odpowiedzi

affib's    154

Nie spamuj forum

A co do piosenki, zwykły na skok na kasę, myślą że będą mieli tyle wyświetleń tego clipu co Sparklez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

Niestety tyle pracy, a wyszło Przeciętnie ;( 
Ale wieża Ajfla (nie wiem jak się to pisze) była fajna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

Nie że ktoś hejtuje ale Pingwin narobił nadziei na taki epicki projekt, że to będzie lepsze od CapitanaSparkleza i w rzeczywistości wyszło inaczej niż sobie to wyobrażaliśmy i dlatego piszemy, że jest to "przeciętne", "słabe" lub "zwykły skok na kase".
Ale na pewno każdy, który tak bardzo wyczekiwał i robił sobie nadzieje na jakiś wielki Epik zawiódł się w tym ja :(
Ale nawet fajnie wyszło, lecz nie według moich wyobrażeń :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Mi się najbardziej podobała ta scena jak jechali metrem.

Pozatym jakoś tak śrenio.

Aczkolwiek wokal jest okej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako troche obeznany w temacie, ośmiele się skomentować wizualną stronę owego fillmu (ale dziwnie mówie, hueh).

No więc, animka nie powala. :P Zawiodłem się najbardziej na postaciach, które nie miały nawet mimiki twarzy. :/ Niektóre animacje byly fajne, a niektóre fatalne. Pomysł na film średni. Wieża "Ajfla" może była fajna, ale zobaczcie co znajde się po jej prawej i lewej stronie - NIC. Jakby się tam światł skończył. Najnajniejszą częścią był chyba refren.  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Tak właśnie ta wieża "Aifla" mnie bolała że po bokach jest las i gówno żadnego miasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Jednym słowem: do dupy i tak nie lubię YouTube, ale jak widzę bulwers 10 letnich dzieci to mnie szlag trafia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

Wszyscy o tym GANGNAM Style od września. Nie można  wytrzymać. A jak już słyszę o YouTubie to mnie ***... Ocena taka: ZŁA A  TEMAT NIE POTRRZEBNY...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...