2_Kali 26 Napisano 11 Marzec 2013 (edytowane) Nick w grze oraz imię: _Kali Janek Wiek : 15 z groszami lat Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: od drugiej edycji freebuild . Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: World Guard , World Edit , Ban , Kick Tempban , i typowe komendy moderatorskie Moje wcześniejsze doświadczenie: Tak byłem modem oraz kidmodem freebuild oraz pomagałem przy tworzeniu 4 edycji Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: 3 godz dziennie a w weekendy 5 godz i więcej . Coś o mnie: Jestem muzykiem w minecraft gram od bety 1.3_1 gram na gitarze perkusji i gram w zespole rockowym Dodatkowe umiejętności: Muzyka Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem karany w sieci minecraft.pl: Tak ale to wynikło z głupiej sprzeczki swajner wie o co chodzi Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Nowe Osiedla i tp Pozdrawiam _Kali Edytowane 18 Marzec 2013 przez 2_Kali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 11 Marzec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. "Wiek - 16 lat" Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. "Wiek - 18 lat" A tutaj "Wiek : 15 z groszami lat ". Jesteś strasznie niezdecydowany ile masz lat. Na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 11 Marzec 2013 Sory bardzo ale ten wiek potwierdzi lancaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CristopherC 4 Napisano 12 Marzec 2013 Ten czyli który? widze tu 1 z 3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2_Kali 26 Napisano 12 Marzec 2013 ten w podaniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 5 Kwiecień 2013 Przechodzisz do następnego etapu, dam znać co to będzie. PS: Jeśli byś się dostał, to nie buduj gdzie popadnie i gdzie uważasz za stosowne, bo budować na głównej mapie można tylko jeśli ja tak powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 4 Czerwiec 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach