Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Lancaster_PL

[Podanie] Lancaster_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze oraz imięLancaster_PL

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: od ok 2-3 miesięcy

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać:znam tylko podstawowe komendy oraz WE(wszystko kwestią nauki)

Moje wcześniejsze doświadczenieVIP, Architekt

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze3+

Coś o mnie: Nazywam się Alek, na serwerze gram od kilku miesięcy, jestem rzetelną i odpowiedzialną osobą, chętnie pomagam potrzebującym oraz nowym graczom wprowadzając ich w świat serwera(jako vip często wspierałem graczy)

Jestem sprawiedliwy i jako osoba mająca większe prawa niż inni nie wykorzystywał bym tego oraz nie wspierał bym graczy materialnie oraz nie dawał bym niesłusznych banów. Poza tym mam 12 letnie doświadczenie w ZHP, aktualnie pracuję w studiu nagraniowym.

Dodatkowe umiejętnościZnam się na muzyce, mechanice, stolarce, obróbce dźwięku, motoryzacji etc.

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3tak

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: tak

Jestem karany w sieci minecraft.plreputacja 100%, jeden niesłuszny warn na koncie

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Nie stwierdzono u mnie żadnych chorób psychicznych.

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerzeJedną z podstawowych spraw powinna być auto korekta pisowni, ponieważ wielu graczy robi bardzo rażące błędy ortograficznie.

Swoje podanie motywuję tym iż często w godzinach porannych oraz wieczornych na serwerze nie ma nikogo kto by pilnował lub pomagał graczom a chcę podkreślić że często właśnie w tych godzinach jestem w grze. 

--  

Pozdrawiam,

Lancaster_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Przechodzisz do następnego etapu, dam znać co to będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...