Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kanzol

[Podanie] kanzol:

Rekomendowane odpowiedzi

kanzol    14

Nick w grze oraz imię: kanzol; Kamil ;).

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Ponad rok

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać

Moje wcześniejsze doświadczenie

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: od 3 do 5,5 godzin. 

Coś o mnie: Nazywam się Kamil. Spędzam dużo na TeamSpeaku (Od  3 do 4 godzin). Lubie budować. Jestem  także pracowity  graczem. Zajmuje się głównie Bukkitem. Konfiguruje serwery Dedykowane.

Dodatkowe umiejętności: Komendy mi znane to: //set; //cut; //replace; //repl; /rg Addmember; /rg removemember; /rg define; /rg redefine; /rg info; /rg; /fly; /mods; /god; /gm <gracz> /mvpc create (@ll).  I wiele więcej. 

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak jasne :).

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Jasne :)

Jestem karany w sieci minecraft.pl: Tak. 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

:(

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Nie... Jestem zdrowy.

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Oczywiście mam zamiar pomagać graczą dawać działki budować ITP. Jestem w zgodzie z Moderatorami i Administratorami FreeBuild.pl. Do pracy jestem bardzo chętny.

Pozdrawiam Was serdecznie. kanzol. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Z takim zbiorem banów i warnów jestem jak najbardziej na nie. Nie mówiąc już o wieku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Odrzucone. 

PS: Redux, napisałem w info o rekrutacji, tylko autor podania oraz administracja, a w skład administracji wchodzą headadmin oraz administratorzy, mogą się wypowiadać tutaj. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...