MrPrezesik 0 Napisano 9 Marzec 2013 Witam! Mam problem z minimapką. Otóż mapka wystaje poza kontury okrągłego kompasu. [attachment=1494:2013-03-09_20.23.11.png] Powiecie mi jak to naprawić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MrPrezesik 0 Napisano 11 Marzec 2013 (edytowane) Usuń całego Minecraft'a, daj Force Update, następnie zainstaluj najnowszą wersję Forge i Rei's Minimap oczywiście oba ze strony autora. Powinno działać. Niestety nie działa... Już nie mam pojęcia co robić.... EDIT: Udało się ! :crazy: Za wszystko była odpowiedzialna opcja MapMask Type w Minimap Options. Wystarczyło przełączyć ze "Stencil" na "Depth" Ufff.... Temat rozwiązany, można zamknąć. ;) Edytowane 11 Marzec 2013 przez MrPrezesik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ShoyGaming 3 Napisano 9 Marzec 2013 1. Sprawdź czy mod jest na twoją wersję Minecrafta. 2. Jeśli tak a problem będzie nadal się powtarzał, przeinstaluj moda/ściągnij alternatywę 3. Jeśli to nie pomoże Pozostaje tylko usunąć moda :'-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MrPrezesik 0 Napisano 10 Marzec 2013 1. Sprawdź czy mod jest na twoją wersję Minecrafta. 2. Jeśli tak a problem będzie nadal się powtarzał, przeinstaluj moda/ściągnij alternatywę 3. Jeśli to nie pomoże Pozostaje tylko usunąć moda :'-( 1. Tak, jest na moją wersję. 2. Przeinstalowywałem, i nadal to samo. 3. ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 ShoyGaming 3 Napisano 10 Marzec 2013 1. Tak, jest na moją wersję. 2. Przeinstalowywałem, i nadal to samo. 3. ;( Wiesz co, a może bez texture pack'a będzie lepiej? Włącz default i zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MrPrezesik 0 Napisano 10 Marzec 2013 Wiesz co, a może bez texture pack'a będzie lepiej? Włącz default i zobacz Nic nie daje :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mati1389 2 Napisano 10 Marzec 2013 Usuń całego Minecraft'a, daj Force Update, następnie zainstaluj najnowszą wersję Forge i Rei's Minimap oczywiście oba ze strony autora. Powinno działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam!
Mam problem z minimapką. Otóż mapka wystaje poza kontury okrągłego kompasu. [attachment=1494:2013-03-09_20.23.11.png] Powiecie mi jak to naprawić ?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi