Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
malanos9013

Szukasz budowniczych ? Pisz ! :D

Rekomendowane odpowiedzi

malanos9013    0

Szukasz budowniczych na swój serwer ? Właśnie znalazłeś ! Spawny budujemy we dwóch , mamy po 16 lat , skype , ts , wszystko ogarnięte . Zbudujemy ci to co chcesz , zamek , miasto , opuszczone miasto , to co chcesz dla swojego serwera ! Staż w minecrafcie , 2 - 3 lata , budowaliśmy na 3 serwerach , dopiero zaczynamy . Jeśli chodzi o wątpliwości , damy ip serwerów i można sie zapytać o nasze umiejętności budowania :D . Kontakt z nami poprzez gmail mcbuilders13@gmail.com . Wynagrodzenie do ustalenia :D . Tak więc jeśli masz ochote zbudować całkiem fajny spawn pisz do nas , zajmiemy się tym ! :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mattiz97    0

przydalibyście mi się ale jaka jest cena?  ????????

mam serwer ale sam nie jestem w stanie nic epickiego wybudować ;) tylko takie trochę epickie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Donkamilo    1

Zatrudnię od zaraz! Wynagrodzenia: satysfakcja i twój nick w widocznym miejscu na spawnie! Napisaliście, że budujecie opuszczone miasta, sądzę że nadalibyście się do zrobienia serwera postapokaliptycznego. Reklama serwera wkrótce w dziale serwery!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
waystooner    0

A może chcesz grać na moim serwie. Na serwerze budujemy wiele fajnych budowli all na surviwal jak coś to się odezwij na skype : pawcio1234532

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Ja już budowałem mapy, spawny itp. na ponad 10 hehe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...