food 0 Napisano 8 Marzec 2013 Witam, z tej strony food - stary dziad, który w tajemnicy przed rodziną i znajomymi buduje pierdoły w minecrafcie. U dołu kilka screenów moich wypocin. Indżoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
food 0 Napisano 8 Marzec 2013 Jeszcze jeden screen. Tym razem poważna rozdziałka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwogPL 0 Napisano 9 Marzec 2013 Dużo roboty ale mnie się osobiście niezbyt podoba(kolorystyka i rozmieszczenie budynków) - 6/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 9 Marzec 2013 Jest nieregularny kształt, całkiem fajny, ale słabo wykorzystałeś pomysł - kiepskie łączenie materiałów i w dalszym ciągu pozostaje kanciaste. Chociaż podoba mi się schemat, mógłbyś dodać jakieś szczegóły itp. Wnętrze, gdyby je ozdobić też wydaje się bardzo oryginalne, może dasz więcej screenów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
food 0 Napisano 11 Marzec 2013 Co do surowej oceny to w pełni się z nią zgadzam. Budowla wygląda nędznie, z rozmieszczeniem pomieszczeń jest fatalnie. Generalnie buduję bez jakiegokolwiek planu, robię ciągłe korekty, dobudowuję nowe pomieszczenia etc. i rzadko kiedy cokolwiek kończę. Mam taką dziwną we współczesnym świecie przypadłość - fascynuje mnie architektura i urbanistyka spontaniczna i pozbawiona ładu. Pewnym wzorcem jest dla mnie chociażby wrocławski ratusz. Rozbudowywany i przebudowywany tak wiele razy, z każdej strony inny, nie posiadający własnego jednolitego stylu, że aż przepiękny. Oczywiście te moje fascynacje nie łączą się z talentem i wyczuciem estetyki, co zresztą widać. Lepiej chyba będzie jak wrzucę tu save'a, co? Jest na forum sposób, żeby wrzucić te 30MB? W ogóle znajdzie się ktoś chętny, żeby się w tym moim chlewiku taplać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grejven 0 Napisano 13 Marzec 2013 Może być 7/10 Tak jak inni mówili bez szału w środku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 13 Marzec 2013 Ciekawy, nieregularny kształt, spory, ale materiały kiepsko dobrane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 14 Marzec 2013 super jest dopracowany JEDEN Z NAJLEPSZYCH ZAMKÓW JAKIE WIDZIALEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheQwertPL 0 Napisano 17 Marzec 2013 Fajnie budujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mattiz97 0 Napisano 26 Marzec 2013 powiem tak.. 1) budowla jest ogromna i to jest duży + 2)nie ma żadnej symetrii 3)różnorakie materiały źle się ze sobą komponują 4)ogólnie 6,5/10 Pozdro dla autora ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leemur88 3 Napisano 1 Kwiecień 2013 Skad przyszedl Ci do glowy pomysl na wymieszanie bruku czy tam stonebricka z blokami zlota? Albo zbudowanie polowy ze stone, zrobienie pojedynczych slupow z tego materialu, a potem dokonczenie sandstonem? Skonczyly Ci sie materialy na creative? Wciaz mozesz zastapic to czyms innym. Sam ksztalt jest niezly, podjales sie budowania na gorze, co nie jest latwe. Oceniam na 6/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NatiPL 2 Napisano 4 Kwiecień 2013 /Cudowny zamek, choc ten sandstone wyglada okropnie. Fajnie budujesz, daje 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sixtynineMC 3 Napisano 11 Kwiecień 2013 Takie sobie, 4/10. Następnym razem się bardziej postaraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarypl 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 Nawet spoko budujesz. ale jakoś tak szaro w tym zamku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rughailon 1 Napisano 17 Kwiecień 2013 Zbyt kwadratowe i jakoś nie pasuje mi stone z sandstone. Niemniej jednak chyba się troche napracowałeś, więc dam 4/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCGordonCraft 1 Napisano 7 Maj 2013 troche kiepska mieszanka budulca ale nie jest źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Fuj, białe deski z tym kamieniem...i to bez texturpacka ;/ ...5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Caren_ 2 Napisano 24 Listopad 2013 :/ taka sobie. Najgorsze wrażenie sprawia biom zimowy. I nie podoba mi się jeszcze połączenie desek brzozowych z cegłami. 5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuHD 0 Napisano 30 Listopad 2013 Fajnie budujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valcheim 0 Napisano 27 Styczeń 2014 nie ma lipy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach