KristoforoH 65 Napisano 21 Marzec 2013 Nie jesteś do tego zdolny, masz za słaby procek. Chcę, żeby mi działał mc 1.5 D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DiceMan321 21 Napisano 25 Marzec 2013 Te marzenie jest banalne i nie do wykonania Chce mieć zamiast Kopacz Dirtu: Władca Kostek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 25 Marzec 2013 Nie zasługujesz na to :P -------------------------------- Chce mieć masło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 25 Marzec 2013 Niedaleko rosną purchawki Dostaniesz margarynę. Chcę zjeść zupę, co ma 200<stopni> C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 25 Marzec 2013 Dam ci zupę co ma 200 stopni w Kelwinach, czyli ok. -73C. Smacznego! Chcę mieć kota *.*! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 25 Marzec 2013 Już masz, tylko że mentalnego. :3 Chciałbym, żebym nie musiał mojej biednej myszy odsyłać na gwarancję x.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 Ale przyszedł do ciebie komornik i ci ją wziął za nie odprowadzenie podatku. To i na gwarancję nie musisz wysyłać. Chcę, żeby ShoyGaming pisał wreszcie sensowne i normalne "niszczenie" marzeń, bo jak na razie mu to nie wychodzi, a patrzy się na to niesmacznie i z irytacją... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 25 Marzec 2013 To niemożliwe, z uwagi na jego mentalność gimnazjalisty :P Chcę być Mentorem Wooziego :D ---------------------------- Już masz, tylko że mentalnego. :3 Mentalny kot? W sensie, że zachowuję się jak kot :O? Mrauuu ;3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 25 Marzec 2013 To jest niemożliwe. Chcę internet bez ograniczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 To jest niemożliwe. A tak serio, to -> nie masz wystarczająco dużej ilości pieniędzy i kontaktów, których nigdy nie będziesz miał, by to osiągnąć. Chcę, żeby ludzie przestali pisać "to jest niemożliwe", bo to jest tak głupie, że wytrzymać nie mogę. To tylko psuje zabawę. A zapewne jakiś żartowniś odpisze mi "to jest niemożliwe", no cóż. @Atex - gimnazjalisty? Nie obrażaj gimnazjum, 5 podstawówka to max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 25 Marzec 2013 Taaa, chciałbyś. Tu jest Polska, więc nie licz na to To jest niemożliwe Chciałbym mieć bombę atomową w piwnicy ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 25 Marzec 2013 Kupa też się nada :P ---------------------------- Chce mieć normalną klase w szkole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 25 Marzec 2013 (edytowane) Pójdź do dobrego liceum o wysokich wymaganiach ;) -------------------------------- EDIT: to było do Torresa ._. - nie wiem skąd wasze posty To jest Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. (if you know what I mean). Chcę nowy dysk WD Black WD1502FAEX. @Torres, zależy. Starsi są i Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 25 Marzec 2013 przez Atexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 Kupa też się nada :p Boże, człowieku. Weź już lepiej nic nie pisz w tym temacie, bo tylko się pogrążasz i pokazujesz swoją niską inteligencję, a w zasadzie jej brak. Napisałbym co innego, ale nie wypada. Atexor, ale ten dysk wycofują ze sprzedaży i nie dostajesz :( Chcę mieć 72 pary chromosomów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 25 Marzec 2013 Nie masz nawet jednej i nic tego nie zmieni Chcę mieć na koniec roku 5 z fizy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 Ale pani cię nie lubi, a nauczyć się nie możesz. Chcę mieć pasek na koniec roku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 25 Marzec 2013 Będziesz miał, ale na d##ie Chcę żeby modżang w końcu zrobił mod api Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 To zdupiłeś (dosłownie), bo o taki pasek mi chodziło. Coś słabo rujnujesz te marzenia. Niestety poprzez zesłanie bomby atomowej przez Koreę Północną na Szwecję, poszło z dymem biuro mojangu, wraz z jego personelem. Chcę pojechać kiedyś do Gdyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 25 Marzec 2013 Przy stanie naszych dróg to jest niemożliwe Chcę mieć normalną klasę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 25 Marzec 2013 Lecz niestety chodzisz do szkoły specjalnej, z której nie można się od tak wydostać. Chcę być notariuszem w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 25 Marzec 2013 Będziesz mógł co najwyżej za mnie na studiach notować :3 Chcę, żeby Zaritor miał cichszy mikrofon. D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 25 Marzec 2013 Nie znam go, ale ale powiem mu, aby nie kupował nowego, skoro Cię to wkurza :) Chcę nauczyć się metody Friedricha w układaniu kostki Rubika. P.S. Torres, ten dysk to nowy model :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hgorski6 19 Napisano 26 Marzec 2013 No to naucz się na pamięć 18 minutowego filmu. Chcę pojechać do legolandu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 26 Marzec 2013 Nie pojedziesz bo przyjdę i podetnę ci opony. Chcę mieć serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 26 Marzec 2013 Chcę mieć 72 pary chromosomów :( XDDDDDD Przypomniałeś mi coś. ----------------------------------------------------------------- Chyba Hamaczi Chcę żeby nikt nie wypowiedział się pod tym postem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach