dirtymonster 0 Napisano 2 Marzec 2013 (edytowane) Witam, Mam problem z konfiguracją PermissionsEx. Otóż wydaje mi sie a raczej jestem pewien ze są poprawne lecz nie działają one na serwerze. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie? Głowie sie nad tym juz pare h. próbuje, zmieniam i nic. Dziękuje. http://speedy.sh/HAKHV/permissions.yml http://speedy.sh/M9AMK/config.yml Edytowane 2 Marzec 2013 przez dirtymonster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 VentacPL 30 Napisano 3 Marzec 2013 Wgraj pliki na inny host albo wklej tutaj permissions ponieważ te twoje linki nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dirtymonster 0 Napisano 3 Marzec 2013 groups: Gracz: default: true prefix: '&7Gracz' suffix: '&f' build: false permissions: - lwc.protect budowanie wysp /ic create starter kit /kit starter odrazu po zalogowaniu VIP: default: false prefix: '&aVIP' suffix: '&f' build: true inheritance: - Gracz permissions: - bukkit.command.kick - latanie - vip kit /kit vip (zelazny kilof, zelazna lopata, zelazny topor , 64 drewna) Moderator: default: false prefix: '&9Moderator' suffix: '&f' build: true inheritance: - VIP permissions: - bukkit.command.kick - bukkit.command.ban.player - bukkit.command.ban.list - bukkit.command.unban.player - bukkit.command.ban.ip - bukkit.command.unban.ip Administrator: default: false prefix: '&cAdministrator' suffix: '&f' build: true permissions: - '*' Wlasciciel: default: false prefix: '&4Wlasciciel' suffix: '&f' build: true permissions: - '*' users: dirty: group: - Wlasciciel to co jest dopisane, to chcialbym to umiescic ale nie wiem jak to zapisac. z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dirtymonster 0 Napisano 3 Marzec 2013 (edytowane) Zmieniłem permy ale dalej nie działa nie wiem czemu.. niech ktoś to zobaczy.. groups: Gracz: default: true prefix: '[Gracz]' suffix: '&f' build: false permissions: - lwc.protect - islandworld.island.create - essentials.kit.starter VIP: default: false prefix: '[VIP]' suffix: '&f' build: true inheritance: - Gracz permissions: - bukkit.command.kick - essentials.fly - essentials.kit.vip Moderator: default: false prefix: '[Moderator]' suffix: '&f' build: true inheritance: - VIP permissions: - bukkit.command.kick - bukkit.command.ban.player - bukkit.command.ban.list - bukkit.command.unban.player - bukkit.command.ban.ip - bukkit.command.unban.ip Administrator: default: false prefix: '&#c[Administrator]' suffix: '&f' build: true permissions: - '*' Wlasciciel: default: false prefix: '[Wlasciciel]' suffix: '&f' build: true permissions: - '*' Dziewczyna: default: false prefix '&#d[Dziewczyna]' suffix: '&f' build: true permissions: - lwc.protect - islandworld.island.create - essentials.kit.starter users: dirty: group: - Wlasciciel Edytowane 3 Marzec 2013 przez dirtymonster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 dracomt2 0 Napisano 18 Marzec 2013 Nie wiem o co chodzi... Ogółem to powinno działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam,
Mam problem z konfiguracją PermissionsEx.
Otóż wydaje mi sie a raczej jestem pewien ze są poprawne lecz nie działają one na serwerze.
Czy ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie? Głowie sie nad tym juz pare h. próbuje, zmieniam i nic.
Dziękuje.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi