Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
karolcia3009

proszę o wytłumaczenie za co ban.

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałam bana od swajnera za: nie. jest to permban a ja nie wiem za co. Potem przypomniałm sobie że napisałam wcześniej (bo mi się nudziło) ''golsep daj mi i mojemu koledze djaksy i admina'' -było to napisane dla śmiechu i byłow wynikiem nudów. Nie chciałam też nikogo tym obrażać. Prosze o wytłumaczenie czy ban jest za to czy za coś innego, a jeśli ban został niesłusznie nałożony proszę o unbana. Bardzo mi przykro że to napisałam bo gdybym wiedziała że będą tego takie skutki napewno bym nie pisała głupot. ;(

Z poważaniem karolcia3009

Edytowane przez karolcia3009

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Musicie nauczyć się myśleć!

Unban i zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez anewil
      Kto: MaciusSliczny
      Krótki opis: Zostałem zbanowany na serwerze przez MaciusSliczny już przed startem, bez żadnego powodu. Zachowanie tego administratora pokazuje jak szanuje on graczy. Taka osoba NIE MOŻE pełnić tak wysokich funkcji na serwerze. Danie mu takiej "władzy" spowoduje, że za chwile wszyscy będziemy mieli tam bana za NIC. Wnoszę o odebranie mu rangi.
      Dowody:
      Dowód numer 1:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Proszę także żeby ta Skarga nie była rozpatrywana przez oskarżonego zgodzie z zasadą "Nemo iudex in causa sua"
      oraz aby skarga ta była potraktowana poważnie, a nie olana jak pozostałe.
  • Dodaj nową pozycję...