Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Nick30

Premium

Pytanie

Nick30    0

Witam mam taki właśnie problem bo chce kupić minecrafta ale nie wiem właśnie tego czy na serio po kupieniu premium dostaje możliwość wpisania nicku , czy będe musiał sie logowac e-mailem , i czy dalej będe mógł mieć możliwość grania na servach premium zmieniać skina itp. Nie chce być zrobiony w jakieś bambuko więc prosze o pomoc najlepiej tych co ten problem mieli i rozwiązali mile widziane też są tych co wiedzą nie muszą mieć premium z nowego :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424

Kupując premium - na stronie minecraft.net (czyli u autora Minecraft) masz 100% pewności, że to jest premium legalne i wszystko jest twoje i na wieczność.

Z tego co się teraz orientuję, to logować się będziesz (nie)stety przez e-mail, nie przez nick z powodu, że wprowadzili takie coś jak emigracja konta, czyli jak masz starsze konto to możesz je emigrować i logować się przez e-mail, nie przez nick, a w nowych kontach jest to od razu.

Możesz wtedy wchodzić na serwery premium, posiadać swój unikalny nick (dopiero przy kupnie masz możliwość wyboru) i zmieniać skina do woli widza to inni gracze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nick30    0

no spoko :D thx chciałem potwierdzenia :D jeszcze pytanie miałeś z tym doczynienia tak baj de łej :D

a i czy będe mógł mieć pelerynke którą będą widzieli inni ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KaoPL    107

Atex, to się nazywa migracja, nie emigracja ;x

Pelerynkę mają tylko pracownicy Mojang'u i parę innych osób, niestety, nie da się jej mieć oficjalnie :/.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
KaoPL    107

MinefuckBlowjob MinecraftBlow posiada tą pelerynkę z OptiFine, za to się płaci 30 dolarów. Inna osoba musi posiadać OptiFine, żeby zobaczyć twoją pelerynkę i tak samo to działa w drugą stronę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nick30    0

toja chyba podziękuje;d a na mccapes.com ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

32zł około - 10 dolarów, nie 30 dolarów. Tyle co Miencraft, nie przesadzaj :P

Mccapes to są pelerynki z jakiegoś moda, jak go masz to widzisz pelerynki innych z tym modem, a ni twoją. Najlepiej jest jednak mieć ją poprzez: pracowanie w Mojangu/bycie na Mineconie/mieć z Optifine (bo dużo osób z niego korzysta).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...