Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
zenn123

jaką gre kupić

Rekomendowane odpowiedzi

zenn123    3

witam chciałem się zapytać czy warto kupić gothic'a albo jakąś inną gre bo wkońcu nie samym minecraft'em człowiek żyje i chce poznać/zagrać w jakąś inną gre która mnie zaciekawi oczywiście nie typu battlefield czy inne tego typu bo prosto ujmując w grudniu dopiero skończe 13lat czyli pod koniec 2013 a w batlefield klną itp więc prosze niech ktoś mi poleci jakąś fajną gre :) najlepiej typu mmo/rpg/przygodówka/stategia i chciałbym też żeby gra była dosyć długa czyli dużo misji a nie 10 misji i koniec gry ;) a i jeszcze gra niech będzie w zakresie 80zł=20euro bo tyle teraz posiadam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76

chce poznać/zagrać w jakąś inną gre która mnie zaciekawi oczywiście nie typu battlefield czy inne tego typu bo prosto ujmując w grudniu dopiero skończe 13lat czyli pod koniec 2013 a w batlefield klną itp

Dżizas...

Ale przynajmniej mam już sygnaturkę

A powiedz może jakiego typu gry lubisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Najpiękniejsza gra w jaką grałem, z niewyobrażalnie wciągającą fabułą, przy skromnej grafice, ale urzekającej razem z muzyką - Gothic.

Polecam gorąco! Poza jednym "pocałuj mnie w d*pę" to nie kojarzę, aby tam się wyzywali albo co. Bardzo piękna gra. Jak ją przejdziesz to gwarantuję Ci, że sięgniesz po Gothic 2 (najlepiej już z dodatkiem NK) ;)

Ze strategii polecam Kozaków - Sztukę Wojny. Fajna gra i czasem trzeba pomyśleć nad taktyką ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Dołóż sobie 20zł około i kup Skyrim'a jeśli chcesz rpg. ;) Ewentualnie mogę polecić Assassin's Creed Revelations lub III (nie orientuje się jak z ceną stoją)
A jaki masz problem z tym, że w grze występują wulgaryzmy? Słuchu Ci to nie odbierze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zenn123    3

a polecisz mi jakąś stronke na której można kupić gothica...ale nie kradzionego jak na allegro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76

Tylko że to prawie w ogóle nie jest zakres, bo tych gier są tysiące. Ale tak: Gothic I II ewentualnie III, MoM Heroes, Warcraft, WoW, WoT, Syberia I, II, Still life, seria AC, starsze TES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piernik01    18

Ale na allegro nie każdy kradnie. Ale jak chcesz RPG to Gothic 2 + Noc kruka lub Skyrim'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...