zenn123 3 Napisano 1 Marzec 2013 witam chciałem się zapytać czy warto kupić gothic'a albo jakąś inną gre bo wkońcu nie samym minecraft'em człowiek żyje i chce poznać/zagrać w jakąś inną gre która mnie zaciekawi oczywiście nie typu battlefield czy inne tego typu bo prosto ujmując w grudniu dopiero skończe 13lat czyli pod koniec 2013 a w batlefield klną itp więc prosze niech ktoś mi poleci jakąś fajną gre :) najlepiej typu mmo/rpg/przygodówka/stategia i chciałbym też żeby gra była dosyć długa czyli dużo misji a nie 10 misji i koniec gry ;) a i jeszcze gra niech będzie w zakresie 80zł=20euro bo tyle teraz posiadam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 1 Marzec 2013 chce poznać/zagrać w jakąś inną gre która mnie zaciekawi oczywiście nie typu battlefield czy inne tego typu bo prosto ujmując w grudniu dopiero skończe 13lat czyli pod koniec 2013 a w batlefield klną itp Dżizas... Ale przynajmniej mam już sygnaturkę A powiedz może jakiego typu gry lubisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenn123 3 Napisano 1 Marzec 2013 napisałem mmo,rpg,przygodowe i strategiczne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 1 Marzec 2013 Najpiękniejsza gra w jaką grałem, z niewyobrażalnie wciągającą fabułą, przy skromnej grafice, ale urzekającej razem z muzyką - Gothic. Polecam gorąco! Poza jednym "pocałuj mnie w d*pę" to nie kojarzę, aby tam się wyzywali albo co. Bardzo piękna gra. Jak ją przejdziesz to gwarantuję Ci, że sięgniesz po Gothic 2 (najlepiej już z dodatkiem NK) ;) Ze strategii polecam Kozaków - Sztukę Wojny. Fajna gra i czasem trzeba pomyśleć nad taktyką ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 1 Marzec 2013 Dołóż sobie 20zł około i kup Skyrim'a jeśli chcesz rpg. ;) Ewentualnie mogę polecić Assassin's Creed Revelations lub III (nie orientuje się jak z ceną stoją) A jaki masz problem z tym, że w grze występują wulgaryzmy? Słuchu Ci to nie odbierze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zenn123 3 Napisano 1 Marzec 2013 a polecisz mi jakąś stronke na której można kupić gothica...ale nie kradzionego jak na allegro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 1 Marzec 2013 Tylko że to prawie w ogóle nie jest zakres, bo tych gier są tysiące. Ale tak: Gothic I II ewentualnie III, MoM Heroes, Warcraft, WoW, WoT, Syberia I, II, Still life, seria AC, starsze TES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 1 Marzec 2013 Ale na allegro nie każdy kradnie. Ale jak chcesz RPG to Gothic 2 + Noc kruka lub Skyrim'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach