Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
NerevarDZN

Nere mówi cześć

Rekomendowane odpowiedzi

NerevarDZN    19

Dzień dobry z tej story Nere ( NerevarDZN),Większość, którzy przeczytają ten temat znają mnie lepiej lub gorzej :D.

Od listopada 2012 r. powróciłem z urlopu "singlowego" by znów udzielać się nieco bardziej aktywnie w MC. Od tamtego czasu gram na Freebuildzie i zostałem tam architektem. Jeśli grałeś tam, to mnie nie zauważyłeś bo zwykle urzęduję na tamtejszej mapie creative. A sam przyznaję, że buduję nie najgorzej (Nie wiem dlaczego niektórzy sądzą że epicko).

w przyszłości chciałbym złożyć team budowlańców, który mógłby konkurować z projektami FyreUK.

Teraz trochę faktów z mojego realnego życia :

- Studiuję obecnię biologię na Akademii Jana Długosza w Częstochowie

- Mam świetnego psa,

- Lubię gotować,

- Uwielbiam smoki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Witaj :)
Pamiętam Cię, byłeś kiedyś Adminem na Mine Metropoly
No cóż, moje pytania brzmią...

1. Ulubiona potrawa?
2. Jakiej rasy pies? :>
3. Ile masz lat?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Witaj!

Nie znamy się, więc może nam trochę opowiesz o sobie :)?

Zapytam w punktach, aby było wygodniej:
1. Jak masz na imię?

2. Gdzie mieszkasz?

3. Lubisz gotować zupy, czy jakieś wymyślniejsze potrawy :)?

4. Jak poznałeś MC?

6.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

, czy

?

7. Dlaczego sądzisz, że jesteś w stanie stworzyć grupę ala FyreUK w Polsce, mimo iż zapewne wiesz jak 80% społeczności polskiej buduje (mimo to powodzenia!)?

8. Pokażesz, co zbudowałeś w screen'ach?

9. Lubisz smoki... hmmm, a grałeś w serię TES, np. Skyrim, albo Gothic (tutaj zwłaszcza Gothic 2, ze względu na smoczą fabułę - smoki są przeciwnikami)?

10. Lubisz smoki jakiego typu - chińskie, japońskie, europejskie, arabskie, czy jakie?

11. Czy zauważyłeś, że nie ma pytania piątego?

12. A co z kotami? Ja je kocham :)

13. Czy dla Ciebie,

(soundtrack) jest również przeepicka?

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Hej Nerevar ;)
Team budowniczy... Próbowałem tego, w Polsce z budowniczymi słabo, znajdzie się z 10-15 osób może które potrafią budować na prawdę konkretnie, ale to na pewno nie poziom FyreUK ;d 

Pozderki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NerevarDZN    19
Napisano (edytowane)

@ KaoPL

1. Kluski śląskie,

2. Zwykły kundel, czarny, szalony i nie do opanowania,

3. Dwadzieścia dwie wiosny

@ Atexor

1. Adam

2. Mieścina niedaleko Częstochowy

3.  Czy ja wiem..., gotuję z tego co akurat mam w lodówce.

4. Grając w Counter Sticke

6. Z decydowanie ścisłowiec

7. Trzeba udowodnić że Polska też potrafi !

8. Proszę bardzo, ale obecne projekty znajdują się na freebuild.pl

9. Haaaaalo "Nerevar" ? - To już śmierdzi Morrowindem na kilkanaście kilometrów. Oczywiście że grałem w TES, ale moja fascynacja smokami rozpoczęła się od "Drakan Oder of The Flame" - Do tej pory gry #1 dla mnie.

10. Wszystkie.

11. Nie

12. Osobiście nie mam nic do kotów, przecierz opanowały cały internet :D

13. Piosenka zacna, alę wolę "Two steps from hell" - jeśli chodzi o epicką muzykę.

8. Obiecane SS :

Moje stare projekty:

nezf1t.jpg

ob3ldh.jpg

Obecny już skończony pałać na mapie creative freebuild.pl (Zdjęcia podczas WIP)

v1eatc.jpg

26265r.jpg

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ty mówisz, że nie wiesz, dlaczego niektórzy sądzą, że budujesz epicko?! :D

Witaj, Nerevar, chociaż widziałem ciebie już kilka razy na Aliquam.

Bardzo podobał mi się twój nick (oczywiście z powodu Morrka), ale nic nie napisałem do ciebie. Przypomnisz mi jaką masz u nas rangę?

W jakie inne RPG lubisz grać?

Co lubisz w serii TES?

Grałeś w Amnesię lub Prenumbrę?

Jakieś zainteresowania oprócz biologii, smoków?

Jakiej muzyki słuchasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

A to pozdrawiam hanysa i to dodatkowo mocno, bo ścisłowca, czyli swój, a mało nas na forum ;)

Też uwielbiam Two Steps From Hell, albo Future World Music. Czy jest to Twoja "muzyka powszednia" jakiej na codzień słuchasz, czy np. słuchasz rapu, czy metalu a taka Ci się po prostu podoba? A tak w ogóle - Dragon Rinder jest od Two Steps From Hell. "Oryginalny" jest uploader na YT to xximmortalmagexx, ale dałem od innego użytkownika, gdyż miał motyw smoka - A... coś tam z Guild Wars 2.

W jakiego Counter Strike grasz/grałeś? Ja grałem ok. 10 lat z przerwami w 1.6. Obecnie mam dość długą - ponad pół roku przerwę i już za mną "chodzi".

Ja niestety w Morrowind nie grałem, to nie poznaję. Obecnie zaczynam chyba czwartą przygodę ze Skyri'em, bo jak nie wirus niszczył save, to ostatnio mi padł dysk i mam obecnie pożyczony. Teraz się zabezpieczyłem i co jakiś czas wrzucam save na Google drive :D

A potrafisz malować/rysować - ogólnie, masz talent plastyczny?

Czytasz/czytałeś mangę, oraz/lub oglądasz/oglądałeś anime? Jak już, to jakie?

A koty są fajne i nie chodzi mi o te internetowe ;). Akurat wolę je zdecydowanie od psów, po pewnym nieszczęśliwym incydencie z jednym psem :/

Patrząc na twoje projekty, to ściągam czapkę i chylę głowę. Piękne i dzięki Tobie jednak mam jeszcze nadzieję, że znajdzie się w Polsce "FyrePL". Studiujesz może na politechnice Śląskiej na architekturze? A jak nie, to gdzie, bo myślę, że typowy - zdecydowany - ścisłowiec, coś studiuje ;)

- moją drugą-trzecią-czwartą-piątą-szóstką ulubioną od Two Steps'a (a to dlatego, że wszystkie te pozycje dla mnie są równe pod względem epickości tych utworów). Co o niej sądzisz :)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

@atex też wolę takie przedmioty jak chemia, czy biologia niż polski ._.

Cześć to są pytania ode mnie:

1. Byłeś/jesteś w ZHP?

2. Jakie lubisz książki?

3. wolisz jak coś jest kolorowe czy czarno-białe?

P.S Lubisz smoki. A ja nie dawno skończyłam czytać "Laurę i klątwę smoczych królów" mi się podoba - jest pięć części, a to była czwarta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NerevarDZN    19
Napisano (edytowane)

-Nie jestem ze śląska, mieszkam na granicy Łódzkiego i Śląskiego.

- Z muzyki słucham wszystkiego po trochu, zawsze ta muzyka musi mieć to coś co daje poczucie patrzenia na pewną tworzoną w wyobraźni historię fantasy, i w których można znaleźć siłę :D. Dokładniej mogę powiedzieć jakie mniej więcej zespoły trafiły w mój gust: Linkin Park, Enej, Metalica, Papa roach, Grzegorz Turnau (to akurat poezja śpiewana), Ira, Dżem.... i wiele innych.

- z "Rpg" miło wspominam: Gothic'a, Drakan Oder of the flame, dodatek do Oblivion'a -The Shivering Isles (cudo z którego mogą brać przykład inne gry - pod względem fabuły). Ogólnie rzecz biorąc jestem fanatykiem takich gier jak Doom, Hexen, czy Heretic. Obecnie pocinam w Two World II, WarZ, Team Fortress 2 i od czasu do czasu w Drakana, 

- Skyrim, skyrim.... moim zdaniem TES V góruje świetną fizyką i silnikiem gry, jednak czuję że nieco zabrakło Skyrimowi, ale jeśli chcesz się wciągnąć w uniwersum, to żałuj że nie grałeś w Morrowinda, i w dodatek do Oblivion'a -The Shivering Isles.

- Co do rysunków mam jakiś talent artystyczny, ale niestety nie rozwijam go jakoś specjalnie.

- Manga... swojego czasu podbierałem bratu pożyczone tomy mangi "Chobbits" i "Video-Girl" :p Jednak spodobało mi się "Naruto" i "Full-Metal Alchemist" - ale tylko anime. No i jest jeszcze "Dragon ball Z" który oglądałem z 10 lat temu na RTL7

- póki co Studiuję jedynie w Częstochowie :D

- "Protectors of Earth" - piękna muzyka, słucham podobnych utworów zanim zacznę projektować cokolwiek w MC, to taki mój "narkotyk" - coś z pokroju tej listy

Edytowane przez Nerevar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...