Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KristoforoH

White armor? Co?

Rekomendowane odpowiedzi

KristoforoH    65
Napisano (edytowane)

Dobry wieczórek, dzisiaj przeglądałem pliki gry i znalazłem dziwny plik "whitearmor.png" przedstawia on jakieś pierścienie.

I co to jest? Wie ktoś? Żadnych modów nie mam, po forc'ie jest nadal.

Może.. jaja sobie z nas robili? Kolejna historyjka Hirobrajna? Powtórka z enigmatycznych kodów i beli słomy? A może zwiastun Update..? Wiele teorii można wysnuć...

A może będę sławny, bo pierwszy o tym napisałem? *Pewnie nie, ale pomarzyć można ;/*

Edytowane przez KristoforoH

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Who cares? Może w przyszłości coś z tego będzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Kogo to obchodzi? Kogoś może  :)

I nikt nigdy o tym w Polsce nie pisał. Zawsze jakaś odmiana od sand'owych budowli dzieci które mówią, że "to stlasny hiban w minkraft on es i to slobil i ucekace1111.." 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Jejciu ja zaraz wam powiem co to.

Ale najpierw!

Jest wiele plików o których nie wiecie np. teksturka ryby, krzesła, tej nieużywanej zbroji!

Jesst także teksturka rubinu! Taki czerwony kamień który miał być wprowadzony za szmaragdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

eeee? Czerwony Kamień..? Really..?

Tak przed szmaragdem miały zostać dodane rubiny które są czerwone lecz ostatecznie zdecydowano się na szmaragdy a rubiny porzucono.

Jest wiele innych tekstur np. tekstura ryby!

W przyszłych wersjach prawdopodobnie w 1.6 Mob Updata zostaną dodane ryby które będą wpływać w wodzie.

Notch wielokrotnie o tym wspominał.

@edit Jest też tekstura krzesła i płaczącego obsydianu i wieeeele innych!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShoyGaming    3

Tak przed szmaragdem miały zostać dodane rubiny które są czerwone lecz ostatecznie zdecydowano się na szmaragdy a rubiny porzucono.
Jest wiele innych tekstur np. tekstura ryby!
W przyszłych wersjach prawdopodobnie w 1.6 Mob Updata zostaną dodane ryby które będą wpływać w wodzie.
Notch wielokrotnie o tym wspominał.

@edit Jest też tekstura krzesła i płaczącego obsydianu i wieeeele innych!

Wiesz co, ale on mówiąc czerwony kamień, miał na myśli redstone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DJ_MATRIX    0

Dobry wieczórek, dzisiaj przeglądałem pliki gry i znalazłem dziwny plik "whitearmor.png" przedstawia on jakieś pierścienie.

I co to jest? Wie ktoś? Żadnych modów nie mam, po forc'ie jest nadal.

Może.. jaja sobie z nas robili? Kolejna historyjka Hirobrajna? Powtórka z enigmatycznych kodów i beli słomy? A może zwiastun Update..? Wiele teorii można wysnuć...

A może będę sławny, bo pierwszy o tym napisałem? *Pewnie nie, ale pomarzyć można ;/*

A może chodziło Ci o Witherarmor.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To "zbroja" Withera kiedy spadnie jego życie poniżej połowy to Wither taką "zbroję" zakłada

@Plip Games zamieść na forum teksturę ryby bo pierwsze słyszę.

Edytowane przez SteveSpitter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Uwielbiam takie teorie spiskowe :D

A co to ma do tematu?

Wydaje mi się, że powoli schodzimy z tematu, gdyż tematem tej rozmowy, miał być "White armor" (który okazał się witherarmor, ale tego już nie komentuje...)

Ale jak już rozpoczęliśmy temat tekstur, i rzeczy których nie dodano, powiem od siebie, że Notch nie po raz pierwszy nas zaskakuje. Ile razy już było coś takiego? Ja kiedyś znalazłem pigmena (NIE CHODZI O ZOMBIE!!!) w tych plikach... Po prostu trzeba się przyzwyczaić i... dokładnie czytać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

To chodzi o "witherarmor" a nie o "whitearmor". ŻAL

Wiesz dziecko co to w ogóle znaczy "ŻAL"? Mi ŻAL dupę ściska jak widzę, jak ktoś używa tego słowa do obrażania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Veru
      Other Ores

Pierwsza Modyfikacja stworzona przeze mnie (Other Ores) dodaje do gry nowe materiały: Miedź, Cyna, Topaz, Uran.

Co nowego można tworzyć:

Działanie nowych, ciekawych rzeczy:

Cynowy Piec działa jak zwykły piec, lecz jest szybszy od niego, a zużywa tyle samo energii.
      Uranowa Bomba, gdy upadnie po jej wyrzuceniu PPM, wybucha. Siła wybuchu jest nieco większa od TNT.

Crafting:

Instalacja:

Plik Moda wrzuć do folderu mods zlokalizowanego w %appdata%\.minecraft

Wymagane:

Forge 1.7.2: 
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Po wejściu na podaną stronę, wejdź w zakładkę 'Download Recommended' i wybierz 'Installer'.

Download:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      - Aktualna Wersja 
      Historia wersji:

Autor:

Veru

Bugi:

Jeżeli znajdziesz jakieś Bugi, poinformuj mnie o nich.
    • Przez Dulov
      [url="http://www.youtube.com/watch?v=HjTAWTxRWpI&feature=g-all-lik&context=G282a9dcFAAAAAAAABAA"]http://www.youtube.c...9dcFAAAAAAAABAA[/url]

Mój film. To nie jest reklama! Naprawde boje sie narazie grać w minecrafta do puki sprawa tych dziwnych budowli nie zostanie wyjaśniona. Nie zobaczyłem tam herobrine i nie gadajcie mi że to fotomontaż. Były ze mną jeszcze trzy osoby. Czy ktoś spotkał też takie zjawisko?
  • Dodaj nową pozycję...