Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Ewelina_70

Propozycja rangi [FOTOGRAF]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
Napisano (edytowane)

Była by to osoba, która robiła by screenshoty ciekawym budowlom graczom i zabawnym sytuacją. Myślę, że to jest fajny pomysł na dołączenie zdjęć do serwerowej galerii. Oczywiście musiałaby posiadać ciekawe texture packi. Czekam na wasze opinie :) No i nie ukrywam, że mam kilka tekstur 

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet fajny pomysł, tylko niestety ja się do tego nie na daję :P, ale na 100% jakiś gracz lubi robić zdjęcia :)

PS: Ja też umiem robić screenshoty, ale nie ma texturepacków :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Texturepacki? Tylko? Jak dla mnie przydał by się jakiś shader do tego  :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

No i shadery też ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Nie wiem czy ranga jest dobrym pomysłem. Jak ktoś chce, to niech ściągnie texturepacki i shadery, a potem robi zdjęcia i wrzuca na forum. Nikt mu broni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0

napewno nie domidu. może nie powinienem się do tego wtrącać,ale wszystkie permisje może mieć h@ i właściciel. (tak mi się wydaje) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

@domidu

czyli opcja banowania, teleportacja, dostęp do wszystkich cuboidów, możliwość dania OP, etc. ? 

Powtórzę to co napisałem: jak ktoś chce, to niech robi te screenshoty i wrzuca na forum. Nikt mu nie zabrania. Ranga tylko była by problemem. Zbyt wiele do fotografowania na serverze nie ma i zbyt szybko taka osoba nie miała by co robić, i samo latanie to już zbyt dużo według mnie. Jak już musi być taka ranga, to lepiej żadnych dodatkowych permisji ponad to co ma zwykły gracz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Chwilę, to chodzi o wprowadzenie takiej rangi tylko na Fb, czy w ogóle? Gdyby w ogóle to miało by już jakiś sens

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno nie domidu. może nie powinienem się do tego wtrącać,ale wszystkie permisje może mieć h@ i właściciel. (tak mi się wydaje) 

Ja wiem ja napisałam "fajnie by było"  :P

@domidu

czyli opcja banowania, teleportacja, dostęp do wszystkich cuboidów, możliwość dania OP, etc. ? 

Powtórzę to co napisałem: jak ktoś chce, to niech robi te screenshoty i wrzuca na forum. Nikt mu nie zabrania. Ranga tylko była by problemem. Zbyt wiele do fotografowania na serverze nie ma i zbyt szybko taka osoba nie miała by co robić, i samo latanie to już zbyt dużo według mnie. Jak już musi być taka ranga, to lepiej żadnych dodatkowych permisji ponad to co ma zwykły gracz

Może gdyby mógł chociaż latać, żeby ujmować piękne widoki z lotu ptaka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Wprowadzenie tej rangi nie ma sensu, myślę, że wam bardziej by zależało na możliwościach tej rangi (choć i tak by żadnych nie miała...)  A po za tym, pozwolę sobie zacytować:

Nie wiem czy ranga jest dobrym pomysłem. Jak ktoś chce, to niech ściągnie texturepacki i shadery, a potem robi zdjęcia i wrzuca na forum. Nikt mu broni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

to znaczy chodziło mi o głównie tytuł przed nickiem i latanie(ale bez mozliwości bicia)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mikelen1111    1

a komendy fly, god to by się przydało fotografowi

PS Nie tak jak odkopywanie tematów

Edytowane przez Mikelen1111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Tak, na wszystkie serwery z sieci Minecraft.pl.

God? nie wiem czy to dobry pomysł :/ ale fly bez możliwości bicia graczy/mobów było by spoko ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Nie wiem czy ranga jest dobrym pomysłem. Jak ktoś chce, to niech ściągnie texturepacki i shadery, a potem robi zdjęcia i wrzuca na forum. Nikt mu broni.

Nie sądzę, żeby ten pomysł z rangą był dobry. Jak ktoś chce, to niech postępuje zgodnie z radami wujka Miłoszu_xd'a. Shadery, texpack i można robić screeny. Jak komuś się będzie chciało, to odnajdzie piękno Minecrafta nawet w kupce dirtu. :) Temat zamykam, z racji na zestarzenie się. A z tym pomysłem się narazie wstrzymajmy. :)

@Edit. Źle zaznaczyłem cytat, ale wiadomo o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...