Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
ograchprzykawie

O grach przy kawie - czyli taki mój mały projekcik

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Jak mniemam trafiłem do dobrego działu i chciałbym się Wam pochwalić moim nowym projektem - O grach przy kawie. Zapraszam do zerknięcia na najnowszy materiał, w którym mówię troszeczkę o pewnej przygodówce utrzymanej w staroszkolnym klimacie (no, a przynajmniej jeśli chodzi o mechanikę!). Warto także zerknąć na wcześniejszy materiał o muzyce, wrzucam pod pierwszym odtwarzaczem.

[media]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/media]

Inne materiały można znaleźć na facebooku (

) lub jeśli ktoś ma wstręt do face'a to na stronie projektu -

Jeśli Wam się spodobało to prosiłbym o subskrypcję, lajka czy cokolwiek uznacie za stosowne. Liczę na konstruktywną krytykę, każda opinia jest dla mnie bardzo cenna.

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Bardzo miłe w odbiorze felietony, obejrzałem z przyjemnością.

Profesjonalna wręcz robota, dobrze skrojone intro, świetny montaż, dobrze dobrany materiał, doskonała jakość dźwięku i nawet przyjemny głos.

Mam nadzieję, że Twój kanał się wyłoni spośród tych wszystkich głupot, które możemy znaleźć na YouTube, szczególnie polskim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za opinie, jak już wspominałem - są dla mnie bardzo ważne. 

Dzięki za życzenia swajner, zobaczymy w jakim kierunku to pójdzie, mam jeszcze kilka asów w rękawie, jak uda się jakoś rozruszać temat, to myślę, że z czasem będzie tylko lepiej, a nie ukrywam, że o samym Minecrafcie też będę chciał coś w przyszłości nagrać i na pewno (jeżeli będzie mi wolno) pochwalę się tym u Was. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...