Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
karojestem

Domek co moge zrobić

Rekomendowane odpowiedzi

karojestem    0

Cześć, chcialabym usłyszeć wasze pomysly co moge zrobić w tym pomieszczeniu. Nie chodzi mi w tej chwili o ocene domku, bo wiem, że nie jest zbyt ładny, lecz o pomoc. Dom jest bardzo pusty a sama za bardzo nie wiem co w tym miejscu umieścić.

[attachment=1455:2013-02-24_23.41.50.png]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może pokaż też dom z zewnątrz?

Wydaje się trochę prosty, ale można go urozmaicić np. tarasami i tam powstawiać jakieś pomieszczenia, albo półkolisty dach ze szkła w pewnym miejscu i tam będzie sypialnia. Pomysłów jest dużo, sam chciałbym poćwiczyć wystrój wnętrz, bo to całkiem fajna robota, jak kombinuje się ze schodkami i półpłytkami, aby dorobić meble.

Nie ma tu co oceniać, więc czekam na postęp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
karojestem    0

Może pokaż też dom z zewnątrz?

Wydaje się trochę prosty, ale można go urozmaicić np. tarasami i tam powstawiać jakieś pomieszczenia, albo półkolisty dach ze szkła w pewnym miejscu i tam będzie sypialnia. Pomysłów jest dużo, sam chciałbym poćwiczyć wystrój wnętrz, bo to całkiem fajna robota, jak kombinuje się ze schodkami i półpłytkami, aby dorobić meble.

Nie ma tu co oceniać, więc czekam na postęp.

Mi chodzi o to jak zagospodarować te przestrzeń ze zdjęcia, bo ja nie mam pomysłu, a za bardzo nie wychodzi mi budowanie w mc, może przez brak wprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SwogPL    0

Ja osobiście tu nic nie doradzę. Problem jest w tym, że okna zajmują sporo miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...