karojestem 0 Napisano 24 Luty 2013 Cześć, chcialabym usłyszeć wasze pomysly co moge zrobić w tym pomieszczeniu. Nie chodzi mi w tej chwili o ocene domku, bo wiem, że nie jest zbyt ładny, lecz o pomoc. Dom jest bardzo pusty a sama za bardzo nie wiem co w tym miejscu umieścić. [attachment=1455:2013-02-24_23.41.50.png] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba606 4 Napisano 25 Luty 2013 Może kuchnie? Np. taką: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 25 Luty 2013 Może pokaż też dom z zewnątrz? Wydaje się trochę prosty, ale można go urozmaicić np. tarasami i tam powstawiać jakieś pomieszczenia, albo półkolisty dach ze szkła w pewnym miejscu i tam będzie sypialnia. Pomysłów jest dużo, sam chciałbym poćwiczyć wystrój wnętrz, bo to całkiem fajna robota, jak kombinuje się ze schodkami i półpłytkami, aby dorobić meble. Nie ma tu co oceniać, więc czekam na postęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karojestem 0 Napisano 25 Luty 2013 Może pokaż też dom z zewnątrz? Wydaje się trochę prosty, ale można go urozmaicić np. tarasami i tam powstawiać jakieś pomieszczenia, albo półkolisty dach ze szkła w pewnym miejscu i tam będzie sypialnia. Pomysłów jest dużo, sam chciałbym poćwiczyć wystrój wnętrz, bo to całkiem fajna robota, jak kombinuje się ze schodkami i półpłytkami, aby dorobić meble. Nie ma tu co oceniać, więc czekam na postęp. Mi chodzi o to jak zagospodarować te przestrzeń ze zdjęcia, bo ja nie mam pomysłu, a za bardzo nie wychodzi mi budowanie w mc, może przez brak wprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 2 Marzec 2013 Zrób Barek , Daj Kwiatki w doniczkach telewizor fotele i inne rzeczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwogPL 0 Napisano 3 Marzec 2013 Ja osobiście tu nic nie doradzę. Problem jest w tym, że okna zajmują sporo miejsca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redzio1234 0 Napisano 8 Marzec 2013 xD Dorób pomieszczenia Rozplanuj sobie kuchnie spyialnie itd xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach