Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/b] Jest to Mongolskie więzienie, nad ktorym spędziłem trochę czasu. Na screenach nie widać dokładnie wszystkich szczegółów, dla..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/b] Jest to Mongolskie więzienie, nad ktorym spędziłem trochę czasu. Na screenach nie widać dokładnie wszystkich szczegółów, dla..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Adrienex112

Podanie o Familiara - Podejście drugie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Adrienex112    6

[b]Nick w grze: Adrienex112[/b]

[b]Wiek: 13 lat[/b]

[b]Doświadczenie (od której wersji grasz): Finalnej 1.0[/b]

[b]Screenshoty budowli:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/b]

Jest to Mongolskie więzienie, nad ktorym spędziłem trochę czasu. Na screenach nie widać dokładnie wszystkich szczegółów, dlatego najlepiej było by przelecieć się po samej budowli :D

Proszę, o pozytywne rozpatrzenie podania ;]

Ps.Mongolsie dlatego, bo raz oglądałem pewien program o więzieniach, i przebudowałem właśnie to z Mongolii :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adrienex112    6

Nie, ja myślę że właśnie ta praca wyszła mi lepiej, jest na niej więcej detali, szczegółów, a to się chyba najbardziej liczy jeśli chcesz mieć Familiara :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

Ciekawy pomysł na więzienie. Rozumiem, że to więzienie o zaostrzonym rygorze i nie jest od tego, aby świecić ozdobami, ale jednak trochę za mało ich jest.

Plac jest mało zagospodarowany. Można generalnie to zrobić ładniej ;)

Więc polecam troszkę poprawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tevion119    0

Całkiem dobre więzienie, mogłbyś także zrobić plac z coblestone i mossy coblestne :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może zrób zamek i więzienie

Kolejny Twój komentarz do postów... Może najpierw sam uzyskaj jakąś rangę na serwerze? //Franiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...