Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
newuser3

Minecraftowe figurki na półkę/biurko by newuser3

Rekomendowane odpowiedzi

newuser3    0

Witam:)

Dawno mnie nie było na forum ale ruszyłem z nowym projektem, oczywiście w klimatach minecrafta i chciałem się podzielić kilkoma pierwszymi efektami moich prac.

historia projektu jest prosta i wręcz banalna - szukałem fajnych gadżetów z minecrafta, które mógłbym postawić sobie na biurko ( taka mała rzecz a cieszy), niestety w polskim necie niewiele tego jest więc postanowiłem zrobić samemu ;)

Poniżej na fotce dwie figurki (dobrze Wam znane ;) na biurko lub półkę - wykonane oczywiście własnoręcznie:

minecraft_01.jpg

na fotce umieściłem 2zł aby oddać proporcje figurek, są dość wysokie i bardzo fajnie prezentują się w pokoju;)

Jak myślicie - taki mały gadżet (np. postać z MC z własnym unikalnym skinem) to fajny pomysł na prezent dla zapalonego gracza minecrafta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

No mi się podoba :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kubak1409    0
Świetne, super i zaje*****. Czy można to kupić? Jeżeli tak to jak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
newuser3    0

dzieki za pozytywne opinie :)

w tej chwili nie przewiduje sprzedazy, w planach mam zrobienie wszystkich mobow+makieta (domek, drzewko i rózne bloki - skrzynie, diaxy, dirt itp), biorąc pod uwagę gabaryty może wyjść nieco sporawe ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, ale jednak tekstury musiałeś skądś wziąć :) Minecraft czy internet?

Dla chcącego nic trudnego, ale ja nie chciałbym raczej zaśmiecać sobie biurka takimi figurkami, wyszedłbym na jeszcze większego nerda.

Dobra robota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
newuser3    0

z tym nerdem to bym nie przesadzal ;) na 5 osób które u mnie były i widziały na biurku, 6 chciało zabrać ze sobą do domu ;)

teksturki to mc,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...