Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
duku003@gmail.com

Podanie o Familiara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tak wiem to już druga prośba ale zbudowałem kilka fajnych nowych rzeczy na mojej działce wiec nie wstawiam screenów bo są za duże

Nick w grze:   duku03 

Doświadczenie (od której wersji grasz): gram już jakoś 1.5 lat
Edytowane przez duku003@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja pisze i praca jest tak zajebista ze sie w pale nie miesci no dobra zartuje ale gorsze prace dostawały familiara

Spam, wulgaryzmy, chamstwo. +2warn //Woozie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mate28    4

Działka nie powala. Spróbuj używać mniej materiałów typu: blok diamentu, blok złota. Na chwilę obecną odrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

Coś zacząłeś, nawet nie skończone. Poza tym sam styl budowli w porównaniu do innych graczy, którzy otrzymali familiara nie jest wystarczający

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Trochę późno, ale odpiszę. Ty my oceniamy, kto dostaje familiara i za jaką pracę, więc nie pisz proszę, że budowla domidu była gorsza... Działka wciąż nie powala i rangi nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Zacznij to budować, a nie nam spamujesz. Masz po prostu dawać screeny, a nie wypisywać niepotrzebne rzeczy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiem to już druga prośba ale zbudowałem kilka fajnych nowych rzeczy na mojej działce wiec nie wstawiam screenów bo są za duże

Nick w grze:   duku03 

Doświadczenie (od której wersji grasz): gram już jakoś 1.5 lat

Ten poprzedni post to coś mi się zbugowało A więc tak na mojej działce mam: -Wielki Most -TV Tower (może nie wygląda) -2 domki z średniowiecza które były zniszczone przez napastników Jeśli to nie wystarcza to prosiłbym o wypełnienie blokiem trawy linie które zrobiłem po prawej (planuję tam zrobić tylko ścianę domu, stajnię/oborę i ogródek) duku03 Ps: Strasznie się staram żeby dostać F a ile pomysłów miałem, a ile budowałem Proszę o F bardzo chce go mieć nawet w nocy mażę o nim, a jeśli moja budowla nie zasługuje to nie mam pomysłów :( Edytowane przez duku003@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShoyGaming    3

mażę

Człowieku! Piszę się marzę!

Offtop. Jak masz coś pisać, to niech wnosi coś do temaatu. Upomnienie.

Tymczasem zamykam. Jak administracja Aliquam ma coś do dodania to odpisze. Atex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...