Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Miałem już jedno podejście kupna tego kodu, ale transakcja nie doszła do skutku. Może byłby kotoś chętny mi w pomocy przy kupnie gitt coda. Ja po zalogo..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Miałem już jedno podejście kupna tego kodu, ale transakcja nie doszła do skutku. Może byłby kotoś chętny mi w pomocy przy kupnie gitt coda. Ja po zalogo..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Akej

Zakup gift code minecrafta

Pytanie

Akej    0

Witam wszystkich

Jak w temacie napisałem mój problem  polega na zakupie " gift code" za strony

z oficjalnej strony 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Miałem już jedno podejście kupna

tego kodu, ale transakcja nie doszła do skutku. Może byłby kotoś chętny mi w pomocy

przy kupnie gitt coda. Ja po zalogowaniu się na stronie minecrafta chciałem dokonąć

transakcji, wypełniłem wszystkie pola, podałem numer karty visa idt, a na koniec okazało się

że mój bank nie pozwala na taką transakcję. Czy aby zapłacić kartą, to należy posiadać

wyłącznie kartę kredytową ??? bo tak gdzieś przeczytałem. Powiem szczerze, mam kartę ale

nie wiem czy jest ona kartą kredytową, raczej chyba nie. Bo jeśli można płacić tylko kartą

kredytową, to w jaki sposób można dokonać zakupu i płatności ? Widziałem że gift cody można

kupić na allegro, ale wszyscy takie transakcjie odradzają.

Proszę o poradę.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1GMac1    4
Ja jestem jedną z niewielu osób zadowolonej z transakcji na allegro. Mogę cię przestrzec przed giftami tańszymi niż 90 zł. Osobiście kupiłem za 97 zł z gwarancją. Warto było troszkę dopłacić, gdyż w razie.blokady konta mogą mi podesłać zastępczy gift. Polecam automaty - 15 minut i gift na mailu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Akej    0

Witam

Ja nie chcę kupować gift code na allegro, ponieważ tak jak czytalem jest sporo oszustw.

Chce kupić ten kod na oficjalnej stronie minecratf. Dziś sprawdziłem na infolini banku pko bp

że posiadam kardę która moge placić na allegro, czyli nie powinno byc z tym problemów.

Tylko jak kilka dni temu taka transakcje chciałem wykonać, to mi wyświetliła sie informacja bodajże

że mój bank na taką transakcje nie zezwala. I tu trochę mnie to wszystko zmylilo i nie wiem czy ponownie

mam próbować płacic kartą. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

Witam,

W jakim banku posiada pan konto? Może warto spróbować użyć płatności przelewy24? Ja tak zakupiłem swoje minecraft premium za pomocą ING. Pzelewy24 to jest taki ala pośrednik jak PayU na allegro.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...