Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MineFill01 minecraft

Podanie o Familiara

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze: minefill01

Doświadczenie (od której wersji grasz): 1.1.1

Screenshot Budowli: Niestey nie moge wkleić ale na mojej działce jest budowla ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no moim zdaniem budowla jest za....sta (jak na familiara) ja miałam o wiele wiele gorszą i castro12321 dał mi szansę. Owszem cały czas pisałam /modreq czysc, ale budowle są co raz lepsze! Myślę, że można dać mu szansę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

Fajny pomysł, jednak zrób jeszcze kilka innych budowli na działce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Fajny pomysł, jednak zrób jeszcze kilka innych budowli na działce ;)

Edytowane przez domidu01@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Duku03, domidu01, wiem, że jesteście znajomymi/kolegami minefil, jednak bez waszych opinii też damy sobie radę :) Wciąż odrzucam, to nie powala i nie nadaje się na rangę.

Druga sprawa, we wzorze jasno jest określone, że trzeba podać swój wiek, więc proszę to zrobić!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duku03, domidu01, wiem, że jesteście znajomymi/kolegami minefil, jednak bez waszych opinii też damy sobie radę :) Wciąż odrzucam, to nie powala i nie nadaje się na rangę.

Druga sprawa, we wzorze jasno jest określone, że trzeba podać swój wiek, więc proszę to zrobić!

WIEK = 14 (wszyscy) :)

Nawet gdybym nie była jego koleżanką to i tak to by mi się podobało XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

No to zaraz, zaraz, 14 i stary? Coś tu jest nie tak. Proszę ogarnijcie się bo to nie jest śmieszne, jak to mi napisałaś w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

no i co nic nie napisales

prosze powiedz o ile lepsze to musi byc Torres70 i spytaj tez o zdanie castro prosze?

czemu nie odpowiadasz na nasze pytania? prosze powiedz ile wiecej musze wybudowac
oo
JAK CHCESZ ZAMKNĄC TOM SPRAWE TO POWIEDZ!!! napisze nowe podanie i bende to miał to zasobą

Edytowane przez MineFill01 minecraft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz to zupełnie inna budowla i jeśli torres70 albo castro12321 nie odpowiedzą to pisze nowe podanie i gorsze prace dostawały familiara jeśli to nie wystarczy to nigdy niebędę miał tego familiara jeśli nie odpowiecie w ciągu 5 dni pisze nowe podanie !!!!!!!!!!!!!! :((  :o

a co musiałbym dodać ???

Edytowane przez MineFill01 minecraft

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Witam, jestem Woozie, administrator Aliquam.pl.

Niestety, Twoja działka nie spełnia wymagań na rangę Familiar. Niezwykle mi przykro z tego powodu :[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Musiałbyś bardziej się postarać, dodawanie kolejnych rzeczy tej samej jakości nie ma sensu. Dodam, że czas oczekiwania na rangę nie wpływa na decyzję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem ze ta gora sie nie nadaje czy mogłbys wyczyscmi dzialke ??? bo niszczenie tej gory zajmie mi dłorzej niz jej budowanie ???????????

!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Nie nie nadaje się, jest brzydkie. Zachowujesz się na maksymalnie 10 lat, więc ostatni raz nalegam: podaj swój prawdziwy wiek. A takie teksty typu "yyyy mleko" jeszcze bardziej utwierdzają mnie w przekonaniu, że nie masz 14 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...