Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
ITBeast

Problem z kontem premium

Pytanie

ITBeast    0

Witam serdecznie!

Prawie 2 tygodnie temu kupiłem na minecraft.net po przez opcję płatności PayPal konto premium. Wszystko przebiegło prawidłowo - na e-mail przyszło mi potwierdzenie płatności i oczywiście wybór nicku. Wszystko wykonałem dobrze, a w zakładce "My Games" widniał oczywiście Minecraft z datą zakupu. Po przelogowaniu się  jednak, gra jakby 'zniknęła' - nie było o niej ani wiadomości w tej zakładce poprzedniej, ani nie mogłem zalogować się w grze, jak i na stronie za pomocą nicku.

Cała operacja została przeprowadzona prawie 2 tygodnie temu, a w tym czasie napisałem już 4 wiadomości e-mail do Mojang'u z prośbą o pomoc/zwrot pieniędzy (po przecież prawie 100 zł to mało nie jest)... Co mogę jeszcze zrobić? Na żadnego e-maila nie dostałem odpowiedzi, a moja frustracja sięgnęła zenitu już!

Błagam o pomoc!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To jest niemal niemożliwe, jeżeli kupowałeś go z oryginalnej strony. System zakupu nie dawałby raczej żadnych wyjątków, co do gift code'u.

Sprawdzałeś, czy aby na pewno przelew został dokonany (wiem, może głupie pytanie)?

Nie wiem czy twoje pieniądze mogły wyparować.

I jak to nie możesz się zalogować na stronie? W grze może i tak, ale na minecraft.net powinno wszystko iść gładko. Patrzyłeś na swój e-mail/przypominałeś hasło?

Jeżeli to nie sprawa passów do konta, to próbuj nagłośnić sprawę do Mojangu albo napisz na oficjalnym forum lub twitterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Plip Games    23

Pamiętaj chyba do miesiąca można anulować przelew sprawdź czy tego nie zrobiłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

Chyba już jest wszystko w porządku, bo jeśli dobre pamiętam, to pod linkiem:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

był status false, a teraz jest true, więc chyba sprawa rozwiązana.

Prosiłbym jeszcze autora tematu o potwierdzenie oraz jak może, w jaki sposób to rozwiązał ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...