chux 0 Napisano 22 Luty 2013 Witam was forumowicze! Jestem Maciek, mam 19 lat, jestem początkującym, YouTube'owym Let's Play'erem :) Gram w gry... i Bede grał w gry! To moja pasja! Lecz uwielbiam też koszykówkę i deskorolkę ;) W gry mogę grać najróżniejsze... od Simsów, po najstraszniejszy horror. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 22 Luty 2013 Witaj na forum i miłego pobytu! Twój nick jest nie typowy i to mnie martwi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chux 0 Napisano 22 Luty 2013 Nick na forum, chux? To była nazwa servera, a że nie mogę tego zmienić już tak zostało ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domidu01@gmail.com 4 Napisano 22 Luty 2013 Chyba chodziło o nick w MC, ponieważ nie uzupełniłeś tej informacji w rejestracji... XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach