Marko95001 0 Napisano 22 Luty 2013 (edytowane) Siema wszystkim to jest dopiero początek boiska z mojej wsi, jeśli chcecie potem zdjęcie jak go ukończę to napiszcie:) Skończone:) Jeśli chcecie film pokazujący obiekt napiszcie:) Edytowane 22 Luty 2013 przez Marko95001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SwogPL 0 Napisano 22 Luty 2013 Całkiem niezłe muszę przyznać :) Mógłbyś tylko trochę bardziej budynek rozbudować :) 8/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marko95001 0 Napisano 22 Luty 2013 dzięki muszę boisko bardziej w prawo przebudować żeby było tak jak wygląda:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klebek 0 Napisano 25 Luty 2013 Takie jakieś bez barw - szare, bure i ponure Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
C4FKokos96 1 Napisano 30 Kwiecień 2013 Rozbuduj to , narazie 7/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MCGordonCraft 1 Napisano 7 Maj 2013 fajny pomysł ale nie do końca zrealizowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Nic wielkiego...chociaż pewnie masz z tego satysfakcje ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trantin 1 Napisano 27 Sierpień 2013 Takie sobie 4/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MooCity 0 Napisano 2 Wrzesień 2013 Słabo Rozbudowane, siedzienia itp polpszyły by tą budowle, daje 4/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omb 14 Napisano 16 Kwiecień 2014 Mało rozbudowane, ale daje ci 8/10, starałeś się i to sie liczy, powodzenia w dalszych budowlach , jeśli oczywiście będa, licze że tak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seekeer 0 Napisano 18 Kwiecień 2014 Podoba mi się 5/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xsaret 3 Napisano 27 Kwiecień 2014 Jest to Mała budowla , lecz jeżeli dodasz więcej detali - będzie ona epicka ! 4/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikulles 1 Napisano 27 Maj 2014 Mi się podoba mi by sie nie chciało takiego czegoś budować :O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkyDream 5 Napisano 31 Maj 2014 Troche amatorsko jest to zbudowane, ponieważ dookoła nic takiego nie ma specjalnego. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach