Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Nieelegancka

Hej.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć ziomeczki.

Z tej strony Monika, mój inny nick to banshee, zaczynam przygodę z minecraft'em. :3

Lubię gry mmo, grafikę komputerową i ubóstwiam serię assassin's creed. 

Mieszkam w woj. kuj-pom, mam 17 lat.

Posiadam swoj kanal na yt - [color=green]ciach /Adeo[/color]

Tyle o mnie, yo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Prawie 5000 widzów : o
Witaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Jakoś nie jestem zaskoczony biorąc pod uwagę, że to dziewczyna. U takich osób suby lecą jak deszcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale serio, jak można mieć 5000 widzów, nie mając żadnego filmu na koncie?

Zdradzisz swoje tajniki, banshee? Jak stać się popularnym bez filmów? D:

Coś więcej o zainteresowaniach?

Lubisz astronomię lub rpg (nie tylko te komputerowe), fantastykę, sci-fi, książki?

Miałeś kiedykolwiek w ręku kostkę Rubika? Ułożyłaś ją?

Znasz Myst lub Psychonauts?

Miałaś kiedyś świadomy sen? Jeżeli tak, to o czym on był?

Edit: Nie przepadam za serią AC... A Elder Scrolls chociaż lubisz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Konkurencja mi sie robi widze *zmartwiona Strrzyga faktem że może stracić swój harem* :D

No siema, też mnie zastanawia skąd tyle subskrypcji a 0 wyświetleń. :D 

Jakie gry jeszcze lubisz?

Lubisz czytac książki? Jeśli tak to jakie są Twoje ulubione tytuły?

Kim chcesz zostać w przyszłości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
EniuuuPL    43

Witaj osobo płci przeciwnej! Jesteś na planecie której prawdziwe oblicze jest nieznane! znajdziesz tu prawdziwe potwory, stwory i inne pomidory!

A tak na serio witam cię w naszym dużym i ciągle rosnącym community. Polecam ci poznać Atexora (lubi pisać) a na dobrą sprawę... każdego na tym forum ;P

Lubisz Anime?

Zgłębiasz tajniki czarnej magii?

Banan czy kiwi?

Ahh no i zapraszam na nasz rodzimy serwer freebuild.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43

1 film = 4850 widzów ok

witaj na trollum i uważaj na osoby płci męskiej( przygotuj się też na spam lepiej :> )

ps jak się nazywa nuta w filmie o tym tytule - â˜… Dziewczyna i Sześciany #1 ★

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zampa2    35

Nick MC: toohotforyou

Widzę, że mamy do czynienia z zawyżonym systemem wartości. Przewiduję, że posiedzi tu maks. tydzień.

Mimo wszystko, witamy w trzecim absurdzie. Czcij zeulona jak ojca swego i matkę swoją, a będzie ci dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
Napisano (edytowane)

@3 UP te wszystkie konta są pirackie więc nie może wbić na serwery sieci MC.pl! nie wierzysz?:

1. Rzadko się zdarza aby ktoś miał 3 konta premium(!)

2. kliknij na nick MC a wyświetli się się albo true(premium) albo false (pirat)

A tak poza tym Witaj na forum - proponuję poznać inne dziewczyny w tym Strrzygę :D

1. Jakie masz zainteresowania poza komputerem?

2. Jakiej muzyki słuchasz?

3. pijesz kakao?

4. lubisz jeździć na rolkach/łyżwach?

5. Jaki gatunek książek lubisz czytać?

Pytania skopiuj i napisz odpowiedzi obok pytań  :)

Edytowane przez Ewelina_70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Czarek1PL1    4

Pozdrowienia z tego samego województwa co ty !

Mam parę pytań :

1. Małpa czy Creeper

2. Lubisz anime/mangę? Jeśli tak to powiedz jaką.

3. W jakie gry jeszcze grasz?

4. W jakim mieście/wsi mieszkasz?

5. W jakim rejonie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

witaj na trollum i uważaj na osoby płci męskiej( przygotuj się też na spam lepiej :> )

Czemu odnoszę wrażenie, że mówisz o mnie :I?

A tak na serio witam cię w naszym dużym i ciągle rosnącym community. Polecam ci poznać Atexora (lubi pisać) a na dobrą sprawę... każdego na tym forum ;P

Czemu w każdym temacie muszę być co najmniej raz wspomniany :I?

W każdym razie - Witaj!

Ja także kocham serię Assasin's Creed, a najbardziej to ubóstwiam Altair'a i jego docinki wredne oraz to, że robi wszystko po swojemu... jak ja :D. Lubię tam też często przechadzać sobie po ulicach i zabijać kogo popadnie :P. Szkoda, że w trójce ograniczyli zabijanie u Connor'a tylko żołnierzy, ale mam taki pewien fajny sposób... wbieganie przy molo na ludzi i wpadają do wody. Dziwne, że w AC3 nie zaliczało to jako zabójstwo cywili, a w poprzednich tak. Piękna grafika ze szczegółowymi cieniami i ciekawa fabuła. Szkoda mi bardzo Lucy :(. Myślałem że ją jakoś ożywią czy coś za pomocą jabłka, ale niestety... Moja ulubiona część to chyba Revelations. Za bardzo uprościli na moje zdanie ostatnią część i zwalili koniec. Ty też tak miałaś, że każdą cześć musiałaś przejść 100% synchronizacji? Ja tak, wszystkie skrzynie, piórka itp. odblokowywałem. Jedynie AC3 przeszedłem w 99% bo miałem problemy z wytwarzaniem u mieszkańców osady przedmiotów :/. Wiesz, że na Pograniczu w górnym lewym rogu jest jaskinia, ta sama w której siedzi grupa Desmonda :)?

A teraz pytania :D:

1. Jak zdobyłaś tyle widzów na YT :)?

2. Humanistka, czy umysł ścisły?

3. Lubisz matematykę?

4. Co chcesz robić w przyszłości?

5. Czy wiesz, że wiele osób uważa mnie za największego nerda spamera na forum :D?

6. Lubisz anime, bo widzę po stylu ecchi z filmiku na YT i creeper anime girl w avatarze :). Polecam bardzo Sword Art Online i Death Note. Ja sam oglądam jeszcze Naruto :P

7. Ulubiona książka?

8. Ulubiony film?

9. Lubisz jeść coś słodkiego, co nieco :)?

10. Jak i kiedy poznałaś Minecraft?

11. Masz nick Banshee... kojarzę takiego potwora z Tibii co był m.in. na wyspie Fibula. Grałaś kiedyś w Tibię?

12. Grałaś kiedyś w grę Gothic 1 (gorąco, mocno, bardzo polecam - niezwykła fabuła - jedyna gra, która wg. mnie jest lepsza od serii AC)

Trzymaj się ciepło!

Atex :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Witaj na forum, gdzie nie jeden juturuberuber z jutubutuba szukał pomocy w zyskiwaniu sławy. Tutaj jej niestety nie znajdziesz. Teraz liczą się znajomości. Ich również tutaj nie znajdziesz. Mam nadzieję, że nie jesteś kolejną osobą, która wykorzystuje forum tylko do reklamy.

Jeśli jednak szukasz przyjaźni, to powiedzmy, że znajdziesz. Jeśli szukasz rozmowy, to jest możliwe. Szukasz ludzi o tych samych hobby, to definitywnie będzie miało miejsce. Jest tylu użytkowników, że napewno Ci się uda. Ale jeśli wpadłaś tylko by pokazać, że istniejesz na jutubebebe, to nie miejsce dla Ciebie.

Oczywiście, nie mówię, że nie należy tego robić, chociaż patrząc na ilość widzów, myślę że nie jest to potrzebne, no ale jak kto woli...

(sam próbowałem, nie udało się, walić to, to teraz nieważne)

W każdym razie, każdy nowy użytkownik forum, który szuka czegoś, co nie jest tylko i wyłącznie sławą, jest mile widziany.

A więc, witam Cię ja, i wita Cię forum.

PS:

Nie bez powodu w tym tekście nie ma emotikonek, moja twarz nie pokazywała emocji, gdy pisałem.

PS2:

Jeśli jesteś ofiarą hejtu, tutaj poczujesz się jak w domu. Tutaj wszyscy tego doświadczyliśmy.

PS3:

Lubię pierogi.

PS4:

Właśnie zapowiedzieli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70

Lubię pierogi

Ja też

Nie wiem czemu ale mam takie wrażenie jakbym była jedyną osobą, która jest pozytywna i nie jest bezduszna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...