Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
lisek831

Podanie o dzialke lisek831 i karolcia3009

Rekomendowane odpowiedzi

lisek831    0
Napisano (edytowane)

1. Właściciel / właściciele działki: lisek831, karolcia3009 (dzialka tylko dla mnie z powodu braku kontaktu z karolcią);

2. Koordynaty dwóch rogów działki: x:-939 z:679, x:-890 z:630;

3. Wielkość działki: 50x50;

Edytowane przez lisek831

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Zobaczona i przydzielona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Free_Play
      poprosiłem moderatora aby usuną mnie z celi.Po parunastu minutach znalazłem inną ale niemoge jej kupic ani żadnej innej pisze że mam osiągnięty limit cel.w starej budowac też nie moge cela 169 2 piętro tabliczka jest że na sprzedarz ale jak ją zniszcze to pojawia sie że cela wynajęta na +41dni. Niewiem czy mam czekac aż czas sam upłynie czy jakoś da się ją dobrze usunąć.

Liczę na pomoc :)
    • Przez karolcia3009
      Dostałam bana od swajnera za: nie. jest to permban a ja nie wiem za co. Potem przypomniałm sobie że napisałam wcześniej (bo mi się nudziło) ''golsep daj mi i mojemu koledze djaksy i admina'' -było to napisane dla śmiechu i byłow wynikiem nudów. Nie chciałam też nikogo tym obrażać. Prosze o wytłumaczenie czy ban jest za to czy za coś innego, a jeśli ban został niesłusznie nałożony proszę o unbana. Bardzo mi przykro że to napisałam bo gdybym wiedziała że będą tego takie skutki napewno bym nie pisała głupot. ;(
                                                                                                                                  Z poważaniem karolcia3009
    • Przez lisek831
      Dostałem bana na 1 dzień za używanie kompasu w miejcu eventu zagadka, lecz uzyłem go jeszcze przed eventem i chciałbym spytać jeśli można i tylko z czystej ciekawości, dlaczego tylko ja dostałem bana, jeśli nie byłem jedynym, który używał kompasu w tym samym czasie. Właśnie poprzez wzorowanie sie na kilku innych graczach postanowiłem sprawdzic kompas. Jeśli to możliwe to prosze o odbanowanie lub chociaż odpowiedź na pytanie. 
    • Przez Maju__
      [b]Wielkość[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)] : nieznana, srednica jaskini 7kratek w najwzszym punkcie, dlugosc okolo 70 kratek[/background][/size][/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)][b]Gdzie się znajduje [/b]: (współrzędne)[/background][/size][/font][/color]
      [b]x: -2015,86957
      y: 57,00
      z:[/b] -170,71035

[b]Zdjęcia :[/b][attachment=1054:2012-08-14_19.46.16.png]

[b]Dlaczego tam? i po co? : Bo mam bardzo ciekawy pomysł - zabuduje wejscie i zrobie tajne, zboku. W środku będzie wnętrze (meble itd., ale z wystrojem kamiennym(pasującym do jaskini). Pozatym tam jest ciekawy krajobraz.

Z kim będziesz tam mieszkał? :[/b]z tymi co teraz

[b]PS. [/b]Prosze o przeniesienie wszystkich skrzyn z mojego domu do tej jaskini, oraz ustawienie sethome w niej dla: jj1290, facio23, lub pionformowanie ich o nowym domu.
  • Dodaj nową pozycję...