Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
myha

Minecraft: narkotyki, zagłada(machinima)

Rekomendowane odpowiedzi

Adrienex112    6

Oczywiście zrozumiałem o co w tym wszystkim chodziło, ale ja osobiście jestem za legalizacją marihuany. To co ludzie biorą, co zażywają to tylko ich sprawa, i w żadnym wypadku nie powinno to zostać zakazane. Nie chodzi mi o to, aby każdy na ulicy mógł iść i jarać trawkę a później przypie*dolić zwykłemu przechodniowi, ale aby zalegalizować ją chociażby w celach leczniczych. Tu ode mnie łapiesz łapkę w dół, i nie oburzaj się, bo marihuana wcale nie niszczy świata tylko tego, kto ją bierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myha    21

Ja osobiście nic do marihuany nie mam, film jest pracą konkursową a inny pomysł mi nie przyszedł do głowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdimeX    1

Nawet dobry filmik. Mnie sie tam podoba. xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
DirtyKidPL    2

OMG ludzie legalizacja marihuany i tak nic by nie zmieniła :D No oprócz tego, że byście sobie trawke w spożywczym kupowali a nie u dillera pod blokiem ... Dla chcącego nic trudnego :) Każdy w dzisiajeszych czasach możę sobie cośtakie znaleść więc dyskusje na ten temat sa bez sensu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...