Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. a oto Link do mapki : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Prosze o łagodne Komentowanie"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. a oto Link do mapki : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Prosze o łagodne Komentowanie"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kropekfull

Moj Długi Escape [Download]

Rekomendowane odpowiedzi

Miloszu_xd    171
Napisano (edytowane)

Jest to chyba najprostszy typ mapek escape-kolejne kwadratowe pomieszczenia z kolejnymi banalnymi zagadkami/parkourami. Same parkoury były delikatnie mówiąc pisząc banalne. Były dostępne łóżka, za pomocą których można było zrobić checkpoint, tylko na co one jak po śmierci się wszystko traciło i trzeba było czekać na noc, bo nie było żadnego "magicznego guzika"? Najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie systemu checkpointów w postaci ustawionych łóżek z guzikiem robiącym noc obok, lub prosty system przestawiający miejsce spawnu za pomocą command blocków. Większość parkourów w ogóle nie wymagała użycia sprintu. Do tego w zadaniu z perłami przez przypadek można było wylądować na zewnątrz. Ogólnie mapka słaba, niezbyt długa. Moja ocena to 1/10

Wiem, jestem wredny

Edytowane przez Miloszu_xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...