Aziz 2 Napisano 18 Lipiec 2013 Bo ja wiem czy to jest to... Poproszę wendigo uprawiającego jogging w Andach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Lipiec 2013 (edytowane) [spoiler] [/spoiler] Tęczowy pingwin, z enchantowanym diax mieczem, jadący na ciągniętym przez creepery wraku tupolewa, z rosyjskim hełmem na głowie oraz sierpem i młotem narysowanym na boku wraku ;3 @down A miecz gdzie? :F Edytowane 18 Lipiec 2013 przez Miloszu_xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 18 Lipiec 2013 (edytowane) xd Kcę patapona w Wenecji, skaczącego z dachu. Edytowane 18 Lipiec 2013 przez Monualen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piko171 4 Napisano 19 Lipiec 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Chcę bohaterów Happy Tree Friends ( jeżeli nie oglądałeś Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 18+) którzy obrabowują bank. Materiały 18+ należy stostownie tagować. //Woozie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach