wiki805 0 Napisano 17 Luty 2013 Witam ! Jestem początkującym youtube`rem i szukam osoby która zrobiła by mi intro do gry ;3 Nagrywam z minecrafta i chcę aby to wyglądało ładnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 17 Luty 2013 Nawet nie podałeś swojego kanału. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiki805 0 Napisano 20 Luty 2013 No bo potrzebuje intro aby zacząć dobrze, a nie wrzucę filmy z jakimś gównem na początku -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duku003@gmail.com 1 Napisano 23 Luty 2013 Musisz wykąbinować intro ale, żeby fajnie wyglądało to musisz podać kanał i nick (wiki805) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 25 Luty 2013 Dobra sorry że nie dałem ale mnie nie było wrzuce dziś. No bo potrzebuje intro aby zacząć dobrze, a nie wrzucę filmy z jakimś gównem na początku -.- Halo co mam napisać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 25 Luty 2013 Łap! Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. I dorób sobie napis jaki chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach