HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 Chodzi o to, że piszemy co myślimy o osobie powyżej. No, dajecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Luty 2013 Mądry :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 Mądry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 16 Luty 2013 Mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 16 Luty 2013 Mądry czasami, głupi przeważnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 16 Luty 2013 Mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 16 Luty 2013 Mondry hehheehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Luty 2013 Mądry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 16 Luty 2013 Głupi Mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Luty 2013 Czy tylko mi się wydaje, że ta gra nie ma sensu? Mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Luty 2013 Tylko ci się wydaje, ale dobrze wydaje :p Mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 Czy tylko mi się wydaje, że ta gra nie ma sensu? Mądry Mialem namysli troche bardziej obszerne mowienie co mylimy o innych no ale dobra... Zrobicie jak chcecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rapikol 88 Napisano 18 Luty 2013 Mialem namysli troche bardziej obszerne mowienie co mylimy o innych no ale dobra... Zrobicie jak chcecie... No tak, bo wszyscy wiedzą bardzo dużo o innych forumowiczach. Jednakże popieram, można by było napisać coś więcej niż tylko "głupi, mądry". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 18 Luty 2013 Mądry, ale z tego co wiem czasem lubi potrollować. Ma fajną sygnaturkę. Ten gracz dobrze mi się kojarzy. (teraz spodziewamy się fali hejtu na mnie). Ps: Nikt raczej otwarcie nie napisze "głupi" bo nikt nie chce mieć z nikim konfliktu. Chyba, że mi ktoś tak napisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 18 Luty 2013 Gupi c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 18 Luty 2013 To co kolega u góry ^^ Master troll buahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Luty 2013 Głupi bo jest trollem, nie słucha Radia Maryja i nie ma sygnatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 18 Luty 2013 Głupi bo jest trollem, nie ma sygnatury i słucha radio maryja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) Mądry600 post! Edytowane 18 Luty 2013 przez KaoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 18 Luty 2013 Mądry. Ps: już się w to nie bawię;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Luty 2013 Mądry, bo ma dosyć tej dziwnej zabawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 18 Luty 2013 Głupi, bo mówi, że zabawa jest głupia >:I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 18 Luty 2013 mondry bo wieży w zeulona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 18 Luty 2013 . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 18 Luty 2013 Mądry... raczej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach