Kubak1409 0 Napisano 15 Luty 2013 Utworzyłem ten temat ponieważ potrzebuje intra do moich filmów na youtube. Z góry dzięki. Kanał:kubak k Skype:kubak198 Email:kubakraut@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 15 Luty 2013 BezimiennyShow robie tła i avatary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubak1409 0 Napisano 16 Luty 2013 Ale to ty robisz te intra? Jak tak to zrób mi proszę. Kanał:Kubak k Wyślij na kubakraut@gmail.com Z góry dzięki.(: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 16 Luty 2013 Ale to ty robisz te intra? Jak tak to zrób mi proszę. Kanał:Kubak k Wyślij na kubakraut@gmail.com Z góry dzięki.(: Źle napisałem sorry! Bezimienny Show zrobi ci tło i avatar Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. {------------To nie reklama więc chyba moge dać linka? Pomagam koledze! A intro to napisz jakie chcesz to znam takiego jednego ale najpierw napisz z jakiej gry itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubak1409 0 Napisano 16 Luty 2013 Z minecrafta najlepiej. Niedawno zacząłem więc intro może być proste ale jak ma czas to może zrobić lepsze. A co do samego intra to zdam się na wyobraźnię tej osoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 16 Luty 2013 Dobra słuchaj umiem robić trochę animację więc zrobiłem sobie intro do Survival Games ale złamałem ręke i już nie chce mi się nagrywać jak chcesz moge ci je dać ale podaj napis jaki ma się wyświetlać. PS: Intro jest takie: Leci strzała trafia w tarcze i napis się pojawia a później biały flesh. Możesz zobaczyć wpisując PlipGames na You Tube i tam mam filmik "Moje intro na Survival Games" czy coś takiego. Napisz czy pasuje a jak tak to podaj co ma pisać ale napewno nie napisze coś ala "prezentuje" bo mało miejsca a i intro trwa tyle ile na filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubak1409 0 Napisano 17 Luty 2013 To intro jest spoko. Najlepiej byłoby Kubak prezentuje (to na początku) a na koniec Minecraft. Wyślij mi na emaila. Wielkie dzięki że w ogóle się zainteresowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 17 Luty 2013 To intro jest spoko. Najlepiej byłoby Kubak prezentuje (to na początku) a na koniec Minecraft. Wyślij mi na emaila. Wielkie dzięki że w ogóle się zainteresowałeś. SPoko tylko dziś już nie dam rady ledwo co żyje katar ból brzucha itp. Chory jestem jutro się postaram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach