Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
kidsimqq

SMSy...MONEY... Help!

Pytanie

kidsimqq    0

Witam wszystkich forumowiczow!

Jestem nowy, i za pare dni (albo moze dzis jak dostane w miare szybciutko odp.) chcialbym postawic serwer...

wooden dla ciekawych hehe.

(Tylko mam problem bo jak sam place to trochu drogo wychodzi i chcialbym zeby moi koledzy kupili przez SMS jak mnie nie ma np. jakas range albo cos i pozniej ja bym im dal np. tego VIP a mi by doladowalo konto)

Polatalem troche po serwerach i duuuzo serwerow ma na spawnie rozne rangi do kupienia i VIP'y, SLOTY itd.

Nie wiem na jakiej zasadzie dziala to, ze jak ktos wysle sms zalozmy za 5zl. to gdzie to im pojdzie? 

Oni maja zalozone konto w banku...

Chodzi mi o to...jak mam to zrobic i jak zeby z tych tabliczek jak ktos sms wysle na VIPA albo cos... zeby to trafialo do mnie albo od razu zasilalo mi konto na hostingu? W tej sprawie jestem totalnie nie ogarniety... nawet nie wiem od czego zaczac... Prosze was o pomoc!

Jakbyscie jeszcze nie widzieli o co mi chodzi to na prosbe dodam ss'y przykladowe jak to inni maja zrobione... POZDRAWIAM wszystkich i prosze o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Adeo    34

Praktycznie nie wiem o co chodzi, domyślam się, że chcesz na serwer wprowadzić płatności sms.

Większość "wielkich" serwerów korzysta z takich rzeczy jak Dotpay, Homepay itd. Do założenia takich płatności na serwerze musisz posiadać ukończone 18 lat (oraz konto bankowe) 

Niektóre serwisy korzystają też z płatności które są udostępniane przez strony hostingujące na zasadzie "Wyślij sms, a następnie kod z sms wyślij mi na gg/maila/skype/itd. dopisując swój nick oraz usługę za jaką płacisz...

Tabliczki? Zwykły tekst? One nic nie robią... ; o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Dusi007    0

Jeśli postawił byś na pukawce to masz płatności z ich strony tylko wklejasz na stronie mam tak i super sie sprawuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi