Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
CrazyLoLeK

CrazyLoLeK [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

CrazyLoLeK    0

Nick: CrazyLoLeK

Klasa: Górnik

Historia: Urodziłem się w jednej z wiosek w krainie Veredin. Pragnąłem zostać górnikiem.Podczas diamentowej ery żyło mi się wspaniale lecz po śmierci Starego Cesarza rozpoczęła się wojna podczas której, moi rodzice zginęli w kopalni z niewyjaśnionych okoliczności.

I został mi tylko mój wujek z którym ukrywaliśmy się w kopalni. Pokazał mi jak używać kilofa, Lecz to było dla mnie za mało. Przed śmiercią podarował mi swój kilof.

Zostałem już tylko ja z moim kilofem. Pomyślałem sobie, że się nie poddam.

Wziąłem narzędzia i ruszyłem w drogę.

Uciekłem z miasta Veredin i przypłynąłem łodzią do portu Actus, wykopałem troszkę węgla w pobliskiej kopalni i przyszedłem do kupca, po czym sprzedałem mu węgiel.

Znalazłem mistrza który mnie uczył górnictwa. Od dołków do gigantycznych jaskiń.

Mój mistrz był bardzo surowy, chodź przynosiło to skutki w mojej nauce.

Po 4 latach w końcu osiągnąłem duże doświadczenie i mogłem zostać górnikiem.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Shranter    0

Jak dla mnie, za mało powiązanie z historią krainy serwera. Chyba coś wymyślisz? :> Bo raczej z tym się nie dostaniesz.

Pomyślałem sobie, że za te pieniądze zapiszę się do szkoły w której nauczę się o górnictwie.

Drogi kolego, mój że kochany przyjacielu, biorąc pod uwagę rozwój cywilizacyjny naszego pięknego serwera widać, że jesteśmy na początku ery średniowiecza (aż cud że nie latamy w przepaskach na biodrach). Szkoły górnictwa?! Towarzyszu, jak wyżej napisałem, raczej nie było czegoś takiego w tym okresie, co najwyżej mogłeś wstąpić do jakiegoś mistrza na termin jako czeladnik i to też nie za kasę, tylko musiał by Cię przyjąć na ucznia, musiałbyś stać się jego swoistym "synem", zgłębiać z pierwszej ręki mistyczne tajemnice wykopywania dołów, tworzenia ziemianek, tworzenia odwiertów, aż w końcu tworzenia studni dla nikczemnych upiorów. Tak, tak przyjacielu, to jest być górnikiem i w ten sposób zdobywać niesamowite doświadczenie w tym fachu, a nie zapisywać się do "jakiejś" szkoły...

Samozwańczy naczelny górnik, władca podziemnych głębin

Shranter...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
N3q    19

Musisz używać tego skina? Ja już go mam w użyciu na serwerze :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...