Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/url] Możliwość przesyłania sygnału redstone na setki tysięcy kratek bez potrzeby prowadzenia przewodów. Można to wykorzystać w np. zdalnie sterowanych działach czy bezprzewodowej sieci internetowej. Wiem że strzeliłem straszny fail z jakością filmiku ale mi..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. [/url] Możliwość przesyłania sygnału redstone na setki tysięcy kratek bez potrzeby prowadzenia przewodów. Można to wykorzystać w np. zdalnie sterowanych działach czy bezprzewodowej sieci internetowej. Wiem że strzeliłem straszny fail z jakością filmiku ale mi..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Byamarro

[redstone][video][Redstonowe Szaleństwo][1.4.7] WiFi (bezprzewodowy redstone)

Rekomendowane odpowiedzi

Byamarro    1
[url=

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/url]

Możliwość przesyłania sygnału redstone na setki tysięcy kratek bez potrzeby prowadzenia przewodów.
Można to wykorzystać w np. zdalnie sterowanych działach czy bezprzewodowej sieci internetowej.

Wiem że strzeliłem straszny fail z jakością filmiku ale miałem mało czasu i nie zdążyłem już tego poprawić :/
Postaram się by kolejne odcinki były lepiej wykonane, jeśli oczywiście chcecie bym kontynuował serię machin z redstone nowej generacji.

Działa na snapshotach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MIHO    5

Byłoby lepiej jakbyś miał lepszy mikrofon bo prawie nic nie zrozumiałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gutalos    0

Byłoby lepiej jakbyś miał lepszy mikrofon bo prawie nic nie zrozumiałem

To samo pomyślałem, ale tak czy inaczej : FAJNE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...