HARDKAMIL 16 Napisano 12 Luty 2013 (edytowane) [tresc usunieta] Edytowane 27 Grudzień 2013 przez HARDKAMIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Polakos 4 Napisano 12 Luty 2013 Jak będzie w tym fizyka taka że można będzie pływać np. ręcznie zbudowanymi statkami to na pewno w to będę grał xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomenak 11 Napisano 12 Luty 2013 Awesome! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 12 Luty 2013 No właśnie-w EpicCrafcie postaw na fizykę A skoro EpicCraft ma przypominać MC, to może niech to drugie przypomina 0x10c? :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomenak 11 Napisano 12 Luty 2013 A ja mąm pomysł na grę taki: FPP, średniowieczny, trochę symulator, trochę z MC. Chodzi o to, ze jest się kolesiem w fantastycznośredniowiecznym świecie i trzeba się zająć życiem, tzn. zaczyna się z narzędziami, trzeba zdobyć drewno i inne rzeczy, zbudować dom, i tak żyć, polować i zbierać jedzenie, jeździć do miasta na targ, a czasem powalczyć ze smokiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 (edytowane) [tresc usunieta] Edytowane 27 Grudzień 2013 przez HARDKAMIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Luty 2013 A jak z optymalizacją EpicCraft? Bo niby mają być shadery :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 (edytowane) [tresc usunieta] Edytowane 27 Grudzień 2013 przez HARDKAMIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 16 Luty 2013 Chodzi mi o to, czy gra będzie działała płynnie na słabszych komputerach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) [tresc usunieta] Edytowane 27 Grudzień 2013 przez HARDKAMIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomenak 11 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) A z tym moim pomysłem mogę ci pomóc. Aha, najbardziej odpowiada mi stanowisko "level designer" :p Edytowane 18 Luty 2013 przez Tomenak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) [tresc usunieta] Edytowane 27 Grudzień 2013 przez HARDKAMIL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plip Games 23 Napisano 18 Luty 2013 EpicCraft tylko zrób w CC+ a nie w Java będzie bardziej zoptymalizowane. W czym robisz? W UDK CryEngine Unity? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomenak 11 Napisano 18 Luty 2013 Unity dobrze mi idzie, ale mam problem ze skryptami - nie wiem czemu, niektóre nie chcą być włączone do obiektów. Ale poza tym - dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1GMac1 4 Napisano 18 Luty 2013 Ja bym się zgłosił na "beta testera w słabszym wydaniu" :). A tak na poważnie, mam do dyspozycji 3 komputery z epoki stalinowskiej (jeden SiS i dwa Intely 915 - do czasu aż sprzedam - i 945). Postarałbym się dostarczyć jak najwięcej danych (FPS - spadki i wzloty, działanie shaderów, itd). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 18 Luty 2013 Ja mogę się zgłosić na beta testerałke. :3 Mogę przetestować, czy gra będzie dobrze optymalizowana ponad mobilne karty, bądź desktopowe Radeony. Mogę także porobić testy, sprawdzać, czy nie ma zbytnio spadków FPS'ów itd. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 18 Luty 2013 Jeśli wypuścisz coś na Mac'a również mogę przetestować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomenak 11 Napisano 9 Marzec 2013 Hard, to co? Mogę ci w czymś pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 16 Marzec 2013 już nie mogę się doczekać ale mam hu----wy komp nie wiem czy pójdzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach