HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 Ale dlaczego jego nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 18 Luty 2013 Johhny jest jak Yeti, każdy o nim słyszał, ale nikt go nie widział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Luty 2013 Przeciez napisałam, ze go(tak jakby)znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 No to on jest na forum czy go nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Luty 2013 jest (chyba) ale wiem, ze spotkasz go na TS minecrafta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 18 Luty 2013 Zresztą, administracja i moderacja forum nie zalicza się do użytkowników. My nie użytkujemy forum, my się nim opiekujemy. Niczym małym dzidziusiem. Administracja to mama, a moderacja to tata. Mama robi to co najważniejsze, a tata zabawia. Taka miła rodzinka patologiczna. Wszystko ma swój cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 18 Luty 2013 Zresztą, administracja i moderacja forum nie zalicza się do użytkowników. My nie użytkujemy forum, my się nim opiekujemy. Niczym małym dzidziusiem. Administracja to mama, a moderacja to tata. Mama robi to co najważniejsze, a tata zabawia. Taka miła rodzinka patologiczna. Wszystko ma swój cel. O borze! Człowieku, zaczynam się ciebie bać ._. Oraz idąc twym tokiem rozumowania jestem tatą, bo ty jako mama tylko sprzątasz, a ja zagaduję i zabawiam nasze dzieciaczki :D? A może tak: Rabuś: Pradziadek Admini: Dziadkowie: Moderatorzy: Rodzice Junior Moderatorzy: w Irlandii/Anglii/Niemczech zarabiają na życie Ekipy serwerowe: dorosłe dzieci opiekujące się młodszymi Użytkownicy: dzieci Zbanowani: wypuszczeni ze śliskiego kocyka (musiałem to napisać :D). A tak poza tym... Rabuś miał mieć jakieś sesje i poprawki, co z nim, bo już się chyba skończyły a go nadal nie ma. A JohnyChrista/Dooblera (chyba tak się pisze jego nick) w ogóle nie kojarzę. Raz na mcsv z nim parę słów wymieniłem, gdy poinformował o cięciach RAM'u dla mcsv, bo się jednej maszyny tymczasowo pozbywaliśmy :P Mógłby być bardziej rozmowny... P.S. Widziałeś ostatniego [s]mojego[/s] twojego bana w pręgierzu :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 18 Luty 2013 A co do bana, nie o to chodzi w tym temacie. Moja odpowiedź byłaby kolejnym offtopem. :) (ukradłeś mi posta... :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 18 Luty 2013 Jaki tam offtop... odpisz też na mojego powyższego posta, czy mam dobrą dedukcję... A co do bana (i tak offtopnąłeś, hahaha - wystawię ci warna!) i ukradzionego posta - powyższym postem nadrobiłeś posta straconego, więc jesteśmy kwita, ale jeśli cię tak ściska w jajkach brzuchu to ew. możesz mojego usunąć i wstawić swojego użytkowniku banhammera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Luty 2013 co? To ja może już nie będę pisać, bo mnie i tak nikt nie przeczyta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 18 Luty 2013 A czemu nie :(? P.S. GZ 100 post gdzieś tam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
umotex14 6 Napisano 19 Luty 2013 Atexor Hardkamil oraz Plip Games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) hehehehe tego ostatniego to nie byłabym pewna ale Atex może być a "Zeulon" to był budowniczy, którego nazewnictwo pewnych rzeczy było "prawidłowe" - zbudował jakiś do i nazwał go "Gurski Dom wolfganga szopena 1834". linczek: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 19 Luty 2013 przez Ewelina_70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Luty 2013 EJ! Swajner powiedział, że moderacja i administracja to nie użytkownicy! Zeulon wygrał! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 19 Luty 2013 A tak poza "Zeulonem" ale z użytkowników to kto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 19 Luty 2013 @2up Ykhmm, Zaulon nie jest użytkownikiem, nie ma konta. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 19 Luty 2013 (edytowane) Nie jest sprecyzowane jakie forum, a na to już za późno c: @edit Nie jest napisane pod jakim względem najlepszy, a pierwszy post mówi o tym kogo się najbardziej lubi. Zeulon wygrywa, EOT. Edytowane 19 Luty 2013 przez Karkoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 20 Luty 2013 zampa or feed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 20 Luty 2013 .a czemu nie ma tam Google? Przecież siedzi cały czas 111oneoneone!!! LOL xD RotFL -.- Tak wygląda ten temat w moich oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 20 Luty 2013 Ten temat wyjada Tobie "musk" :D Ja tam nie wiem - według mnie wszyscy są fajni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShookTea 15 Napisano 20 Luty 2013 A według mnie ja wygrałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 20 Luty 2013 Według ciebie - ???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 20 Luty 2013 Ty swajner myślisz, że to na serio jest? :V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 20 Luty 2013 Za kogo ty mnie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Maj 2013 Atexor, Rabus, Swajner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach