HARDKAMIL 16 Napisano 14 Luty 2013 Ale w pierwszym w tym termacie czy w tym: No a tego Zeulona to mamy liczyć, bo on przecież... Przecież nie ma go na forum! ? 1.Głosujemy kto według nas jest najlepszy 2.Zeulona nie ma na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 14 Luty 2013 Zeulona nie ma na forum! Nie bluźnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 14 Luty 2013 Po prostu z Mofixilem mam więcej wspomnień na forum, kiedy był jeszcze z nami obecny wszędzie. Ale jak widać Strrzyga go dogania, więc... dałoby dwóch ich upchnąć na jednym piedestale :D? Żem się wzruszyła. ;-; Skoro Zeulona na forum nie ma, a to jest temat "Najlepszy użytkownik forum" to... Trzeba zmienić nazwę tematu na "Najlepszy użytkownik forum wszech czasów", wtedy liczą się Ci, których nie ma. Chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 14 Luty 2013 A mnie nikt nie kocha ;_; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 14 Luty 2013 Atexor, Adeo, Woozie, Rabus oraz Swajner. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 14 Luty 2013 Zaraz zaczną wyzywać mnie od Elrosów, mi to wisi. ;_; Dziabdziak, matiyaorsz. Hulanek!, MaciusSliczny, Mofixil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 14 Luty 2013 Najlepszy użytkownik forum to Steve'O'News. Kropka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 15 Luty 2013 Nie bluźnij What the... O co chodzi z tym ZEULONEM ! Jego tu nie ma, chcąc nie chcąc mówię prawdę! Najlepszy użytkownik forum to Steve'O'News. Kropka. Steve'O'News to kto to właściwie? Czy to jedno konto z którego korzystają osoby piszące newsy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 15 Luty 2013 Wjeżdżasz na sprawy religijne. Dla mnie Zeulon jest wszędzie wokół nas. Na forum, czacie, serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 To kto to jasny gwint jest ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 16 Luty 2013 (edytowane) Zeulon to wszystko i nic zarazem. Jest wszędzie, choć go nie widać. Zeulon to prawda, Zeulon to odpowiedź na wszystkie pytania. Zeulon to sens życia Edytowane 16 Luty 2013 przez Miloszu_xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 Żem się wzruszyła. ;-; Skoro Zeulona na forum nie ma, a to jest temat "Najlepszy użytkownik forum" to... Trzeba zmienić nazwę tematu na "Najlepszy użytkownik forum wszech czasów", wtedy liczą się Ci, których nie ma. Chyba. Strzzyga... Tego Zeulona nie ma nie było i nie będzie... Dopóki nie zwariuję, nie będę pisał jego imienia normalnymi literami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 16 Luty 2013 Był już zanim czas zaczął płynąć i wciąż będzie gdy przestanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubak1409 0 Napisano 16 Luty 2013 Zdecydowanie Atexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 16 Luty 2013 Wygrał ZEULON ATEXOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 16 Luty 2013 Wygrał ZEULON ATEXOR W sensie remis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 16 Luty 2013 W sensie, że Zeulon wygrał. Jest przecież obok "Wygrał". Atexor jest poniżej, nie wiem dlaczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Luty 2013 Zeulon jest najlepszym budowniczym, jakiego widziałem. Jego dzieła przewyższają stary fb. A oto jego najlepsze projekty: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 18 Luty 2013 Zeulon przewyższa najlepszych budowniczych z aliquam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Luty 2013 A ja tam nie wiem... :D może ja? hehehehehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 Zeulon jest przereslony, czyli atexor wygral. Zeulon nie istnieje. To demoralizacja spoleczna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 18 Luty 2013 Ludzie nie pamiętają o bednym Johnnym... Oj, biedny Johnny/DooBLER... Oj, biedny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 18 Luty 2013 A kto to taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 18 Luty 2013 (edytowane) A johnn'ego chyba znam z procesów i s TS3 ale nigdy nie miałam okazji z nim pograć. Każdy chyba wie dlaczego... Edytowane 18 Luty 2013 przez Ewelina_70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 18 Luty 2013 Johnny/DooBLER to admin forum naszego ukochanego i jak pozostali admini (prawie wszyscy) sprawia, że forum działa (jako tako). Admini stoją na straży porządku... Nikt o nich nie pamięta... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach