HARDKAMIL 16 Napisano 11 Luty 2013 No głosujemy kogo najbardziej lubimy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) zeulon i skatekoliva to moje propozycje edit: jak będzie sporo postów to zrób ankietę z najczęściej wypisywanymi userami i będzie głosowanie no i nukor też hehe he he. Edytowane 11 Luty 2013 przez Nuk0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) Zeulon. (Nie wiem czy tu był, ale jednak on zawsze był najlepszy.) @Błażeję Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. @Atex Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 11 Luty 2013 przez Karkoon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 11 Luty 2013 No właśnie, tak zrobię. Głosujcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 11 Luty 2013 Atexor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 11 Luty 2013 Ja :P A tak na serio to Atex i Mof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 11 Luty 2013 Zeulon, a serio to Rabus! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 11 Luty 2013 nikt mnie nie lubi, ide do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazej_VIP 17 Napisano 11 Luty 2013 Ludzie zapomnieliście o naszym kochanym założycielu forum? Bez niego nie było by tego wszystkiego na co możecie patrzeć i nie mogli byście grać na waszych ulubionych serverach minecraft sieci Minecraft.pl! Przecież oczywiste jest że najlepszy użytkownik forum to (po wyświetleniu tej wypowiedzi zapewne pojawi się wiele komentarzy z których będzie wynikało, że autor tej wypowiedzi się podlizuje) Rabuś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blackgamer666 5 Napisano 11 Luty 2013 Swajner'a i jego gameboy'a z kolekcją pokmonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 11 Luty 2013 Atexio i Rabus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 11 Luty 2013 zeulon, tarzan, ewentualnie ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 11 Luty 2013 Kto to jest ten cały Zeulon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 11 Luty 2013 Sam nie wiem ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 11 Luty 2013 Atexor, gdyż jest go pełno wszędzie, jego wypowiedzi mają za każdym razem jakąś wartość (w większości przypadków... :D) i nie nabija postów na zasadzie - oh, mam tak mało postów pospamuję we wszystkich działach - ogólnie jeśli mamy tu wybierać użytkownika, który coś wnosi to na pewno Atex, ale nie można wykluczać takich osób jak Rabus, bez którego nic by nie było, administracji serwerów, reszty ekip etc. Każdy ma jakiś wkład w to co tu się dzieje, lecz tak jak mówiłem, jeśli patrząc przez pryzmat Użytkownika (rozumiem przez to wypowiedzi, pomoc innym, udzielanie się itp.) to na pewno będzie to Atexor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 11 Luty 2013 Ja! A tak serio to zeulon Atexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 11 Luty 2013 Każdy wie, kto ;-; Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Oprócz tego, to jeszcze Dragonit, Kubasi i Matejss No i Rabuś, bo pomagał mi z PGA i się nie irytował O: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 11 Luty 2013 Ludzie, nooooo- bo się czerwienię... o tak: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Oj pomyłka, nie ten screen... prędzej tak: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Adeo, a z tym, że pełno mnie wszędzie ma coś wspólnego z tym, co mi dzisiaj na FB napisałeś =)? Raczej nie, chodzi mi o to, że... 2129 postów same się nie napisały i są one po całym forum, a nie tak jak niektórzy nabijają 200 postów w Twórczości oraz Budowlach... Chociaż może też coś ma wspólnego... Sam już nie wiem :D Co masz na myśli? Co wspólnego, bo nie rozumiem kontekstu :). A wszędzie, to wszędzie chyba jestem :D [color=green]Sam już się zgubiłem damn, nevermind... [/color] Unusual, kogo masz na myśli? Sam robiłeś rysunek? Kto siedzi w nim przed komputerem i czemu gość za oknem przypomina mi Pedobear'a?! Jak dla mnie to Mofixil. Ostatnio niestety jest nieobecny na forum i szkoda... ale zawsze go ceniłem za szczerość, cyniczność, pomoc, otwartość i poczucie humoru. Pamiętam jedno PW z nim na forum jak pisaliśmy, że zapora Windows XP jest najlepsza, mogę mu się włamać po IP z localhosta, ale nie przebiję zapory XP :D. Był dla mnie jak dr House. Zimny c*** i drań ale tylko z pozoru, bo zawsze chciał dla wszystkich dobrze (nie licząc haspaid'a false w Pomocy Fakt :D Fakt autentyczny ;D). Tęskno mi za tym Hejterem z długą szyją w avatarze :) Pozdrawiam :) Ja Ciebie również ;) /Adeo //Atexor [color=green]/Adeo[/color] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 11 Luty 2013 Atexor, przewiń trochę w dół ten obrazek i powiedz mi, co tam widzisz. No i ta twarz za oknem to słońce. :( O ty jeden :p Znak wodny! Mam tak jasny monitor, że ledwo ten "pc" dojrzałem, a co dopiero napis :D. A to za słońcem to serio Słońce :o? Trochę łyse ;p, ale kreska dobra :D //Atexor No, rysowałem w pięć sekund, nie wymagaj zbyt wiele :D Potem wstawię inne swoje rysunki. Spasiba //Dorf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strrzyga 20 Napisano 11 Luty 2013 Jak dla mnie stanowczo [b]Atexor[/b] oraz [b]Unusual_dwarf[/b]. No i [b]Rabus[/b] bo zrobił dla mnie taką ładną twórczość ogólną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 14 Luty 2013 A Atexor nie zagłosował na Strrzygę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 14 Luty 2013 Strrzyga jest zaraz za Mofem, o tak, taki ze mnie homo, że wybieram chłopaka (: Po prostu z Mofixilem mam więcej wspomnień na forum, kiedy był jeszcze z nami obecny wszędzie. Ale jak widać Strrzyga go dogania, więc... dałoby dwóch ich upchnąć na jednym piedestale :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HARDKAMIL 16 Napisano 14 Luty 2013 No a tego Zeulona to mamy liczyć, bo on przecież... Przecież nie ma go na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 14 Luty 2013 No a tego Zeulona to mamy liczyć, bo on przecież... Przecież nie ma go na forum! W prawdzie nie należę do wyznawców Zeulona, ale TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 14 Luty 2013 (edytowane) proponuję nie liczyć atexora gdyż poddaje w wątpliwość świętość zeulona w odniesieniu do czego zadałeś pytanie w pierwszym poście? wybacz ale nie rozumiem. e: pierwszy post na tej stronie Edytowane 14 Luty 2013 przez Nuk0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach