Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HARDKAMIL

Najlepszy użytkownik forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Nuk0r    43
Napisano (edytowane)

zeulon i skatekoliva to moje propozycje

edit: jak będzie sporo postów to zrób ankietę z najczęściej wypisywanymi userami i będzie głosowanie

no i nukor też hehe he he.

Edytowane przez Nuk0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76

Ja :P

A tak na serio to Atex i Mof

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Blazej_VIP    17

Ludzie zapomnieliście o naszym kochanym założycielu forum? Bez niego nie było by tego wszystkiego na co możecie patrzeć i nie mogli byście grać na waszych ulubionych serverach minecraft sieci Minecraft.pl! Przecież oczywiste jest że najlepszy użytkownik forum to (po wyświetleniu tej wypowiedzi zapewne pojawi się wiele komentarzy z których będzie wynikało, że autor tej wypowiedzi się podlizuje) Rabuś!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Atexor, gdyż jest go pełno wszędzie, jego wypowiedzi mają za każdym razem jakąś wartość (w większości przypadków... :D) i nie nabija postów na zasadzie - oh, mam tak mało postów pospamuję we wszystkich działach - ogólnie jeśli mamy tu wybierać użytkownika, który coś wnosi to na pewno Atex, ale nie można wykluczać takich osób jak Rabus, bez którego nic by nie było, administracji serwerów, reszty ekip etc. Każdy ma jakiś wkład w to co tu się dzieje, lecz tak jak mówiłem, jeśli patrząc przez pryzmat Użytkownika (rozumiem przez to wypowiedzi, pomoc innym, udzielanie się itp.) to na pewno będzie to Atexor :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ludzie, nooooo- bo się czerwienię... o tak:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Oj pomyłka, nie ten screen... prędzej tak:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Adeo, a z tym, że pełno mnie wszędzie ma coś wspólnego z tym, co mi dzisiaj na FB napisałeś  =)? Raczej nie, chodzi mi o to, że... 2129 postów same się nie napisały i są one po całym forum, a nie tak jak niektórzy nabijają 200 postów w Twórczości oraz Budowlach... Chociaż może też coś ma wspólnego... Sam już nie wiem :D

Co masz na myśli? Co wspólnego, bo nie rozumiem kontekstu :). A wszędzie, to wszędzie chyba jestem :D [color=green]Sam już się zgubiłem damn, nevermind... [/color]

Unusual, kogo masz na myśli? Sam robiłeś rysunek? Kto siedzi w nim przed komputerem i czemu gość za oknem przypomina mi Pedobear'a?!

Jak dla mnie to Mofixil. Ostatnio niestety jest nieobecny na forum i szkoda... ale zawsze go ceniłem za szczerość, cyniczność, pomoc, otwartość i poczucie humoru. Pamiętam jedno PW z nim na forum jak pisaliśmy, że zapora Windows XP jest najlepsza, mogę mu się włamać po IP z localhosta, ale nie przebiję zapory XP :D. Był dla mnie jak dr House. Zimny c*** i drań ale tylko z pozoru, bo zawsze chciał dla wszystkich dobrze (nie licząc haspaid'a false w Pomocy Fakt :D Fakt autentyczny ;D). Tęskno mi za tym Hejterem z długą szyją w avatarze :)

Pozdrawiam :) Ja Ciebie również ;) /Adeo //Atexor [color=green]/Adeo[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atexor, przewiń trochę w dół ten obrazek i powiedz mi, co tam widzisz.

No i ta twarz za oknem to słońce. :(

O ty jeden :p

Znak wodny! Mam tak jasny monitor, że ledwo ten "pc" dojrzałem, a co dopiero napis :D. A to za słońcem to serio Słońce :o? Trochę łyse ;p, ale kreska dobra :D //Atexor

No, rysowałem w pięć sekund, nie wymagaj zbyt wiele :D Potem wstawię inne swoje rysunki. Spasiba //Dorf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Strrzyga    20

Jak dla mnie stanowczo [b]Atexor[/b] oraz [b]Unusual_dwarf[/b]. No i [b]Rabus[/b] bo zrobił dla mnie taką ładną twórczość ogólną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Strrzyga jest zaraz za Mofem, o tak, taki ze mnie homo, że wybieram chłopaka (:

Po prostu z Mofixilem mam więcej wspomnień na forum, kiedy był jeszcze z nami obecny wszędzie. Ale jak widać Strrzyga go dogania, więc... dałoby dwóch ich upchnąć na jednym piedestale :D?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HARDKAMIL    16

No a tego Zeulona to mamy liczyć, bo on przecież...

Przecież nie ma go na forum!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

No a tego Zeulona to mamy liczyć, bo on przecież...

Przecież nie ma go na forum!

W prawdzie nie należę do wyznawców Zeulona, ale TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Napisano (edytowane)

proponuję nie liczyć atexora gdyż poddaje w wątpliwość świętość zeulona

w odniesieniu do czego zadałeś pytanie w pierwszym poście? wybacz ale nie rozumiem.

e: pierwszy post na tej stronie

Edytowane przez Nuk0r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi