Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Smakosz

Niesluszny ban! ;[

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Smakosz   
Gość Smakosz

A więc "opowiem" od początku. :)

Zaczelo sie tak, ze bylem sobie w kopalni aby wydobyc sobie troche lawy, poniewaz byla mi potrzebna.

Nastepnie gracz z nickiem AniolStroz zaczal pisac mi zebym cos tam wylaczyl...

chcoalem zapytac o co mu chodzi, a wtedy on oblal mnie lawa no i nie zdzazylem uciec ;/

stracilem miedzy innymi 6 wiaderek z zelaza diamentowy kilof duzo cobla i drewna i cos tam jeszcze...

napisalem na /wolaj zeby dali mu bana, niestety bana nie dostal

no i potem aniol stroz zaczal zlosliwie pisac ze to ja oblalem go lawa i zebym oddal mu jego przedmioty

olewalem to co mowil.. az wkoncu zaczal pisac do adminow kidmodow po czym jakis kidmod go wysluchal, (nie pamietam nicku kidmoda ale pewnie sobie przypomne)

i mimo mojego mowienia ze to on mnie oblal DOSTAŁEM BANA!!!! jestem wku**iony i zawiedziony,

nawet niewiem na ile tego bana dostalem.

Proszę o zdjęcie bana i o zalozenie go graczowi AniolStroz, o moich straconych iremkach nie wspominajac..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AniolStroz    20

Dziwny jesteś :

1.Masz xray , nie nie mam dowodów nie dostaniesz perma ale wiem ze sprawdzonego źródła że masz go na 100%

2.Ponad 2 razy oblałeś mnie lawą i zabrałeś diax kilof , łopatę , itemy , pare diamentów i inne przedmioty więc o itemy nie płacz

3.Ja ciebie też oblałem lawą , więc jak jakiś mod uważa że to słuszne to mogę dostać bana na 24h i tak raz na parę dni wchodzę na fb

Jesteś dzieckiem które najpierw robi coś a potem płacze na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Smakosz02    0

Wiesz co aniol wstydzil bys sie.. to ze ci sie znudzila gra to nie znaczy ze masz chamsko zabawiac na koniec, zabiles mnie i bezczelnie na moich oczach wskoczyles z moimi rzeczami do lawy, i masz jeszcze czelnosc tak klamac.. Brak mi slow do takich chamow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...