Gość Smakosz Napisano 1 Sierpień 2011 A więc "opowiem" od początku. Zaczelo sie tak, ze bylem sobie w kopalni aby wydobyc sobie troche lawy, poniewaz byla mi potrzebna.Nastepnie gracz z nickiem AniolStroz zaczal pisac mi zebym cos tam wylaczyl...chcoalem zapytac o co mu chodzi, a wtedy on oblal mnie lawa no i nie zdzazylem uciec ;/stracilem miedzy innymi 6 wiaderek z zelaza diamentowy kilof duzo cobla i drewna i cos tam jeszcze...napisalem na /wolaj zeby dali mu bana, niestety bana nie dostalno i potem aniol stroz zaczal zlosliwie pisac ze to ja oblalem go lawa i zebym oddal mu jego przedmiotyolewalem to co mowil.. az wkoncu zaczal pisac do adminow kidmodow po czym jakis kidmod go wysluchal, (nie pamietam nicku kidmoda ale pewnie sobie przypomne)i mimo mojego mowienia ze to on mnie oblal DOSTAŁEM BANA!!!! jestem wku**iony i zawiedziony, nawet niewiem na ile tego bana dostalem.Proszę o zdjęcie bana i o zalozenie go graczowi AniolStroz, o moich straconych iremkach nie wspominajac.............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniolStroz 20 Napisano 1 Sierpień 2011 Dziwny jesteś :1.Masz xray , nie nie mam dowodów nie dostaniesz perma ale wiem ze sprawdzonego źródła że masz go na 100%2.Ponad 2 razy oblałeś mnie lawą i zabrałeś diax kilof , łopatę , itemy , pare diamentów i inne przedmioty więc o itemy nie płacz3.Ja ciebie też oblałem lawą , więc jak jakiś mod uważa że to słuszne to mogę dostać bana na 24h i tak raz na parę dni wchodzę na fbJesteś dzieckiem które najpierw robi coś a potem płacze na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smakosz02 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Wiesz co aniol wstydzil bys sie.. to ze ci sie znudzila gra to nie znaczy ze masz chamsko zabawiac na koniec, zabiles mnie i bezczelnie na moich oczach wskoczyles z moimi rzeczami do lawy, i masz jeszcze czelnosc tak klamac.. Brak mi slow do takich chamow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach