kubasi 12 Napisano 1 Sierpień 2011 Od niedawna nie mogę niczego zainstalować, gdy tylko nacisnę setup.exe folder w którym był ten pliczek zawiesza się, nie mogę nic zrobić. Kursor mi pokazuje, że coś robi (zamienia się w kręcące koło). Muszę wyłączać folder za pomocą menedżera zadań. Podobnie jest z odinstalowaniem programów. Co się dzieje, czy da się to naprawić? Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxXXmilitoXXxx 11 Napisano 1 Sierpień 2011 Pewnie masz jakis błąd systemu. Mój kolega miał cos podobnego, w końcu problem ustąpił. Jak nie chcesz czekac to radzę Ci przeinstalowac system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Semirpoznan 2 Napisano 7 Styczeń 2012 Widocznie jest to błąd procesu explorer.exe albo poczekaj, albo zrob reinstal systemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OutRage 1 Napisano 11 Styczeń 2012 Jaki masz service pack? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach