Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Melia
Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez piotrovvsky01
Witam!
Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos?
-
Przez CostaStudio
Zwiastun serwera:
Ilość slotów: 200
IP: costaserv.hostmc.pl
Tryb: Survival
NON-PREMIUM
Strona www: CostaServ.pl
Link do paczki modów: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Serwer działa na autorskiej paczce modyfikacji, zapewnia miłą atmosferę oraz dobrą zabawę. Posiada system działek, rang itp.
Instalacja paczki modów:
-
Przez przemoles
Zapraszam do gry na serwerze PRZEMOLAND. Jest to twor mojego wymyslu I mysle ze wielu sie on spodoba.
Rozgrywka oparta jest na sztampowym dorabianiu sie w swiecie bez dropa z kamienia. Trzeba poprostu wyjsc na survival by cos pozyskac.
Poki co, jest to serwer w fazie testow- zadnych vipow nie przewiduje. Zobaczymy w miare wzrostu popularnosci serwera. Otwarty jest nabor do administracji ale tu wole jednak sie wstrzymac przed podjeciem kluczowych decyzji. Jest kilka gier, sklep, osady obwodowe (mini-spawny) polaczone ze spawnem torami, gildie, osady I dzialki. Serwer jest oplacony I stabilny, nie wykazana zadna wieksza przerwa w przeciagu czterech ostatnich miesiecy. Utrudnieniem w grze jest ograniczona liczba pieniedzy, ktora mozna miec przy sobie. Wieksza gotowke mozna deponowac w bankach gildii i osad. Troche inaczej ale daje to mozliwosc rozbudowy bardziej rozwinietych struktur w oparciu o zaufanie i odpowiedzialnosc. Dobry trening jesli chodzi o dzialania grupowe.
Milej zabawy zycze
Server NormalHC 1.9.4
ID: przemoland.myserver.gs
TS3: przemoland.teamspeak3.com:9290
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez nujazz
Serwer "Haoss" (hardcore survival).
Na serwerze panuje wojna i haos, każdy może budować i niszczyć gdzie chce, zabijać i zabierać przedmioty zabitego. Jedyne bezpieczne miejsce to Spawn i Twój dom, gdzie możesz gromadzić swoje skarby do których nikt inny nie ma dostępu. Twój dom, Twoje królestwo! Żadnych automatycznych działek. Sam wybierasz dowolne miejsce na całej mapie i stawiasz tam swoją działkę!
pvp: tak
potwory: tak
zwierzeta: tak
wersja: 1.7.2
non premium: tak
IP: haoss.csrv.pl
lub: n3.csrv.pl:10603
-