Skocz do zawartości
KakssPL

Działka

Rekomendowane odpowiedzi

KakssPL    0
Cześć, ostatnio musiałem wyjechać z domu i zostawić kompa z powodów okolicznościowych, i z tego powodu nie ma mnie na serwerze. Bardzo proszę, jeżeli moja działka na /warp antlantyda zalicza się do usunięcia z powodów mojej nieobecności to poczekajcie z tym. Jak tylko dorwę komputer to wbiję na serw.
Pozdrawiam KakssPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Jeśli jeszcze nie została odebrana... Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Melia
      Tworzę mapę do Minecraft'a i nie wiem jak zrobić pewną rzecz...
      Jak zrobić żeby np. zamiast '<Roxmb>' była nazwa obecnie grającego gracza?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez piotrovvsky01
      Witam!
      Mam pewien problem otóż gram sobie na blazingpacku na wersji 1.8.8 ( jest to paczka antycheat ). Przerzucam txt do folderu resourcepacks. Zamykam folder. Odpalam minecraft i nie mam tego txt w grze... Pomoże ktos? 
    • Przez CostaStudio
      Zwiastun serwera:

Ilość slotów: 200
      IP: costaserv.hostmc.pl
      Tryb: Survival
      NON-PREMIUM
      Strona www: CostaServ.pl

Link do paczki modów: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Serwer działa na autorskiej paczce modyfikacji, zapewnia miłą atmosferę oraz dobrą zabawę. Posiada system działek, rang itp.

Instalacja paczki modów:

• Przez przemoles
      Zapraszam do gry na serwerze PRZEMOLAND. Jest to twor mojego wymyslu I mysle ze wielu sie on spodoba.
      Rozgrywka oparta jest na sztampowym dorabianiu sie w swiecie bez dropa z kamienia. Trzeba poprostu wyjsc na survival by cos pozyskac.
      Poki co, jest to serwer w fazie testow- zadnych vipow nie przewiduje. Zobaczymy w miare wzrostu popularnosci serwera. Otwarty jest nabor do administracji ale tu wole jednak sie wstrzymac przed podjeciem kluczowych decyzji. Jest kilka gier, sklep, osady obwodowe (mini-spawny) polaczone ze spawnem torami, gildie, osady I dzialki. Serwer jest oplacony I stabilny, nie wykazana zadna wieksza przerwa w przeciagu czterech ostatnich miesiecy. Utrudnieniem w grze jest ograniczona liczba pieniedzy, ktora mozna miec przy sobie. Wieksza gotowke mozna deponowac w bankach gildii i osad. Troche inaczej ale daje to mozliwosc rozbudowy bardziej rozwinietych struktur w oparciu o zaufanie i odpowiedzialnosc. Dobry trening jesli chodzi o dzialania grupowe.
      Milej zabawy zycze

Server NormalHC 1.9.4
      ID: przemoland.myserver.gs
      TS3: przemoland.teamspeak3.com:9290

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez nujazz
      Serwer "Haoss" (hardcore survival).
      Na serwerze panuje wojna i haos, każdy może budować i niszczyć gdzie chce, zabijać i zabierać przedmioty zabitego. Jedyne bezpieczne miejsce to Spawn i Twój dom, gdzie możesz gromadzić swoje skarby do których nikt inny nie ma dostępu. Twój dom, Twoje królestwo! Żadnych automatycznych działek. Sam wybierasz dowolne miejsce na całej mapie i stawiasz tam swoją działkę!

pvp: tak
      potwory: tak
      zwierzeta: tak
      wersja: 1.7.2
      non premium: tak

IP: haoss.csrv.pl
      lub: n3.csrv.pl:10603
  • Dodaj nową pozycję...