anurebe 7 Napisano 9 Luty 2013 (edytowane) Witam Mapy odchodzą, przychodzą, a budowle przepadają, więc postanowiłem zrobić kilka zrzutów ekranu moich projektów. Pomysł na samo UMS skradziony trochę od gracza betonb15, ale już koncepcja i całe wykonanie moje. Mam nadzieję, że się podoba :) CZ I Działka poza miastem, filia główna, kordy to mniej więcej x440, z-255. 50x40, wyspa w delcie rzeki, budynek główny z biblioteką, duże podziemia, port, łódź, latarnia morska. Drzwi są zawsze otwarte, można zwiedzać. Gdyby były zamknięte, są jeszcze dwa wejścia- kanałem i sekretne ;) CZ II Działka w mieście, sala wykładowa, kordy x143 z27 Nie używam żadnych modyfikacji, shaderów itp. Lubię grafikę MC taką jaka jest. Włożyłem w to dużo pracy, zasadniczo moja misja... chyba jest skończona tutaj. Pozdrawiam Edytowane 9 Luty 2013 przez anurebe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 9 Luty 2013 Bardzo fajne umiejscowienie, a tak ogólnie bardzo fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość havoC4 Napisano 9 Luty 2013 Ładne... Już zwiedzałem. :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xAchilles 0 Napisano 9 Luty 2013 Ciekawe... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 11 Luty 2013 Dziękuję za opinie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NerevarDZN 19 Napisano 11 Luty 2013 Nic, tylko bić brawo, z chęcią zobaczyłbym ciebie na creative. Z pewnością tam miałbyś większe pole do popisu, a może coś byśmy skleili razem gdy skończę obecny projekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anurebe 7 Napisano 12 Luty 2013 Dzięki serdeczne, jednakże moje zabudowania są niczym chaotycznie rozrzucone klocki lego przez dziecko w porównaniu z twoimi projektami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duku003@gmail.com 1 Napisano 16 Luty 2013 Nawet fajne ;) tylko nie lubie zwyklej textury minecraft'a ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NerevarDZN 19 Napisano 16 Luty 2013 @anurebe - Jesteś trochę zbyt krytyczny dla siebie, a tu przecież chodzi o zabawę właśnie tymi "klockami" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowaliki 0 Napisano 17 Luty 2013 super masz talent :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 15 Marzec 2013 видзиалÑлÑм обы две Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Marzec 2013 @Mikelen Ðе пиÑать на руÑÑком, потому что Ñ Ð²Ñе еще получаю предупреждают Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikelen1111 1 Napisano 15 Marzec 2013 (edytowane) rozumiem PS nie użyłem google tłumacz Edytowane 15 Marzec 2013 przez Mikelen1111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adamkoDAN 2 Napisano 29 Kwiecień 2013 To polskie forum... a tak w ogóle niezła budowla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CristopherekC 0 Napisano 19 Maj 2013 РоÑÑÐ¸Ñ Ð½Ð°Ð²Ñегда :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 19 Maj 2013 (edytowane) Jak już odkopane, a nie komentowałem: Świetnie wygląda, dobre połączenie materiałów, ogólna ocena 7/10 @up Слава СоветÑкой РоÑÑии Edytowane 19 Maj 2013 przez Miloszu_xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach