piernik01 18 Napisano 8 Luty 2013 (edytowane) Czy taki wynik jest możliwy do uzyskania? Edytowane 8 Luty 2013 przez piernik01 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 8 Luty 2013 Hmmm, raczej niezbyt. Może serwery, czy pewna szkoła w Niemczech, która jakoś 2-3 miesiące temu zdobyła najszybszy internet świata... A źródło obrazka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 8 Luty 2013 Forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EniuuuPL 43 Napisano 8 Luty 2013 Nigdy ._. chyba że komp był podłączony bezpośrednio pod serwerownie (najszybszy internet to był chyba w Japonii ok 1GB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 8 Luty 2013 Unbelievable. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 8 Luty 2013 albo przeróbka, albo to co zwykle: testy które nie mają żadnego odniesienia do rzeczywistości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryk0700 7 Napisano 8 Luty 2013 Jakoś mi się nie chce w to wierzyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 9 Luty 2013 Temat do Zamknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeussPL 1 Napisano 9 Luty 2013 @UP: Popieram, jest wiele serwisów umożliwiających tworzenia ,,przeróbek" różnych zdjęć lub screenshotów. Najczęściej są to zdjęcia robione przez debili którzy modyfikują zdjęcia uzyskane przez różne serwisy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 18 Luty 2013 To nie jest przeróbka. Ostatnio w ojca firmie dla zabicia nudy zrobiłem sobie test (komp był bezpośrednio połączony do serwera, a o 23 był obciążony w 2%) i miałem podobny wynik (Download 650Mbps/Upload 350mbps).Tylko gdzie ja zapisałem ten link... Teraz możecie mi wierzyć tylko na słowo. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach