Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. BokZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. HolZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. bd54cc19ac9adf7707f217bf882..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. BokZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. HolZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. bd54cc19ac9adf7707f217bf882..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mirrage

Domek Jednoosobowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mirrage    2

Wybudowałem domek i postanowiłem się nim z wami podzielić. Chciałbym usłyszeć jakieś rady lub opinie, a najbardziej pomysły :).

Wszystko z drewna (klimatycznie)...

Front

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Bok

Hol

Sypialnia

Kotłownia

Poddasze

Chciałem nagrać film tylko waga po skompresowaniu mnie odstraszyła (2 minuty - 250 MB)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

No domek ładny, ale jedno rzuca się w oczy. Jest budowany na cheat'ach! Na ostatnim obrazku w rogu widać pajęczynę, a przecież każdy wie, że na razie nie da się jej zdobyć w żaden ,,legalny" sposób. Ale mógłbyś podesłać tekstury bo całkiem fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mirrage    2

No domek ładny, ale jedno rzuca się w oczy. Jest budowany na cheat'ach! Na ostatnim obrazku w rogu widać pajęczynę, a przecież każdy wie, że na razie nie da się jej zdobyć w żaden ,,legalny" sposób. Ale mógłbyś podesłać tekstury bo całkiem fajne.

Nie na "czitach" tylko na modach - TooManyItems. Ja gram i buduję dla zabawy. A skoro chce budować to nie chcę pół dnia marnować na zbieranie surowców.

Textur używam tych:

/>http://www.minecraftforum.net/topic/26727-johnsmith-texture-pack-v74-32x32-17x-with-customizer/

+ Biome Water - Odcienie wody mają różne kolory zależnie od Bioma. Kolory płynnie przechodzą między sobą. Polecam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Spoko, ja też tak często robię. Mam singleplayer commands. Używam na dodatkowej mapce jak mam jakiś duży pomysł, nie na mój tradycyjny świat. Tak ogólnie to mi się podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quacke    18

Według mnie fajnie że jest w jednym stylu. Ja buduję domek podobny do tych, które były na RP. Jak fajnie mi wyjdzie, to może go pokażę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BartexXx310    0

piękny, nigdy nie widziałem rzeczy bardziej twórczej i kreatywnej, mam nadzieje ze kiedyś będę miał równie wspaniałe pomysły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...