Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Robo

Podanie na kid moda.

Rekomendowane odpowiedzi

Robo    0

Wiek (wymagane jest 14+): 15.

Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?: Podstawowe ogarniam, szybko się uczę (jak nie to zapisze na kartce) no to tak... //set? /walls? /kick /ban etc. /mute? /vanish - pr0 el0 el0 plugin ;d World guard? Cuba według wzoru umiem nadać( wzór na niego ogólny znam)             Musiałbym sobie jeszcze poprzypominać jak dostanę szanse.

Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek? (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) : Mod na jakimś servie - 30 slotów - wiadomo mniej obowiązków, ale sądzę że ogarnę.

Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze? : Zależy jak mi się chce grać w MC jak gram to może z 2h? Jak nie to w ogóle w jeden dzień, w weekendy no z 3-4?

Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl? : Nie.

Co powiesz o sobie? : Jestem Robert, pochodzę z Górnego Śląska. Chodzę do 3 klasy gimnazjum, Ponoć jestem zdolny, uczę się dobrze, o ile mi się chce, a z tym jest gorzej. Mistrzem ortografii to nie jestem, ale ogarniam ją, nie robię błędów ortograficznych,(zazwyczaj) interpunkcja, to jest to co widzę po rozdaniu każdego wypracowania, no cóż. Lubię grać w kosza, nogę trochę mniej, siatkówkę, popykać w ping ponga i teraz uwaga najważniejsze: grać w piłkarzyki, ehe! Czy jestem kulturalny? Względem innych życzliwych osób owszem i to widać, a względem tych co mnie nie szanują i ładnie się wykłócają nie zwracam uwagi, nie ignoruje, tylko wstrzymuje nerwy i nie zawracam sobie głowy takimi osobami. 8) 

Czy masz TeamSpeak3? (wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) : Ta.

Pozdrawiam.

Robert.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
amek265    0
Napisano (edytowane)

No powiem ,że może i mogę być  na tak ,jednak znasz tylko podstawowe komendy. Pluginów to wooooooogle nie znasz. Byłeś też na jednym 30 slotowym serwerze ( a jak byś sobie poradził z 150 slotowym serwerze ). Moim zdaniem jeszcze jestem na NIE z powodu małego doświadczenia i jak widać twoje statystyki to grasz dopiero od 1 stycznia 2013r. ( 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Wiem ,że moje zdanie się nie liczy :) Czekajmy na zdanie Swajnera :D

Pozdrawiam

Amek265 :D

Edytowane przez amek265

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kr3tpl    2
Odnosnie WG, to najpierw sobie go przypomnij a potem moze dojdziesz do 2 etapu rekrutacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Odrzucam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...